Hubabuba @ 20.03.2026 10:08
Protams, savadak jau nebutu uzsakts MA.
Tagad jau panesies tas naratīvs, ka dzemdēt jaunībā nav ok un ka moderni ir dzemdēt pēc 40, to diemžēl arī popularizē daudzas ārzemju influenceres. Jā, laiki ir mainījušies, bet sievietes fizioloğija gan nav. Ar vecumu būtiski samazinās olšūnu kvalitāte un palielinās hromosomu anomāliju risks. To pateiks jebkurš ārsts.
Tas, ka citas veiksmīgi dzemdē 20 gados arī nenozīmē, ka tas izdosies visām. Arguments neiztur kritiku.Annie @ 20.03.2026 06:38
Nu tikai nevajag! Tas, ka citas veiksmīgi dzermdē 40+ gados, nenozīmē, ka tas izdosies visām.
Savva @ 20.03.2026 11:30Jelinskai atpakaļ profila apraksta soul of Nurmuižas pils. 😀 labak baudītu atvaļinājumu un pavadītu laiku ar berniem un kotiku.
Linduxis @ 20.03.2026 11:27Tas, ka citas veiksmīgi dzemdē 20 gados arī nenozīmē, ka tas izdosies visām. Arguments neiztur kritiku.
Kas viņai kaiš? Tiešām kaut kāda psihiska saslimšana. Vai arī tiešām koķikam plāns izspiest kaut ko no Fiļa.Savva @ 20.03.2026 11:30Jelinskai atpakaļ profila apraksta soul of Nurmuižas pils. 😀 labak baudītu atvaļinājumu un pavadītu laiku ar berniem un kotiku.
Savva @ 20.03.2026 11:30Jelinskai atpakaļ profila apraksta soul of Nurmuižas pils. 😀 labak baudītu atvaļinājumu un pavadītu laiku ar berniem un kotiku.
kā to koķiku atrast IG?Ariete @ 20.03.2026 12:30Kas viņai kaiš? Tiešām kaut kāda psihiska saslimšana. Vai arī tiešām koķikam plāns izspiest kaut ko no Fiļa.
Ani23 @ 20.03.2026 13:57
Viņai tiešām ir klīnika! Nē, nu skaidrs, ka bez Nurmuižas viņa ir nekas, bet nu tas uzraksts ir vēl nozelojamaks, ņemot vērā, ka pat ietagot to profilu nevar, jo visdrīzāk nobloķēta. Bet nu viņām abām ar Kivičlieni patīk sev visādus panākumus “piespraust” 😀
Krizdole @ 20.03.2026 11:51
Ziloni studijā ar viņu kāds skatījās? Esot teikusi, ka ilgi ar vīru esot centušies glābt attiecības, lai bērni augtu pilnvērtīgā ģimenē, t.i., aizskrēja uz Fiļa gultu pakonsultēties, kā labāk glābt? 🤔
loija @ 20.03.2026 15:00
Vai tad vispār bija to uzrakstu novākusi? Bez muižas viņa ir noname, kā mēs visas, viņasprāt lūzeres un muļķes. :D
Sigita11 @ 20.03.2026 00:33
Es nezinu iemeslu, bet piekrītu - to pašu biju ievērojusi vairākām vietējām fitnesa influencerēm 😬
Ani23 @ 20.03.2026 15:22
Bija, pēc pēdējās ārdīšanās ar Fiļu, kad viņai atkal “atņēma” viņas “intelektuālo īpašumu” 😀 Pāris dienas padzīvoja bez sev piesieta muižas vārda un atkal piekabinājusi. Izskatās, ka viņa ar koķiku kopā esot tomēr katru dienu domā par bijušo.
Džinga @ 20.03.2026 15:30Noteikti nolinčosiet un nobanosiet mani, bet nu es tikko storijā ieraudzīju kāds Jelinskai izskatās tas jaunais džeks. Nu taču pilnīgi normāls, noteikti labāk par vecu, resnu mljonāru. :D
Okei es no šejienes saprotu, ka viņa ir baigā dirsa laikam, bet daudzas te piesējās, ka viņas džeks esot galīgi neglīts. Come on, nu ne taču. :D
loija @ 20.03.2026 15:36
No sāna arī redzēji? Vecais miljonārs pirms sagāja ar jeļu bija tīri pat ok vizuāli. Mož atkopsies atkal.
Lavii @ 20.03.2026 15:23
Tas, ko bieži sporta influenceres un fitnesa sportistes slēpj ir ķimija, kas viņām palidz tikt pie tā super sportiskā ķermeņa. Bet ļoti reti, kura godīgi atzīst, ka lieto. ASV tā ir pinīga norma un tur to praktiski neslēpj, jo lieto gandrīz visi.
Tas, ko stāsta vēl retāk ir tas, ka mainās ne tikai muskuļu masa, bet sievietēm aug arī deguns un klitors, mainās balss utml.
Ļoti labs novērojums, arī tādus zinu.Law9 @ 20.03.2026 16:28Gaumes ir dažādas. Man ir viena draudzene, kurai vienmēr ir bijusi ļoti liela vīriešu uzmanība. Viņai pret vīriešiem ir augstas prasības, bet nav nekādu prasību pret vīrieša auguma garumu un gandrīz nekādu pret izskatu (dabas doto). Sausais atlikums- viņai vienmēr ir bijuši ļoti labi vīrieši, noteikti pieprasītāki par vidējo latvieti. Nav bijuši krāpnieki, neviens viņu nekad nav pametis, tikai viņa pati🤣. Apprecējās pavēlu, agrāk negribēja, arī, protams, ar ļoti labu vīrieti, kas ir lielisks vīra un bērna tēva lomai. No skata- vidējs latvietis, pat augumā ap vidējo.
Piebildīšu, ka es nekad nelietoju jēdzienu "sēdoša suņa augumā" par vīriešiem, pat, ja viņi man nav simpātiski. Jo tā tomēr ir cilvēku pazemošana pēc pazīmes, ko tas cilvēks pats nevar ietekmēt.