Lasītāju blogs

27.01.2010 | Adrian Brook

Pirms 2 gadiem veicu ZPD par nabadzīgajiem cilvēkiem Eiropā. Datus tagad neatceros, un tas arī nav svarīgi, jo nabadzīgie cilvēku pēdējā laikā ir kļuvis daudz vairāk. Ir ļoti skumji, ka Tev sevi ir jāpieliek pie šīs kategorijas. Kaut gan, daži par to nemaz neutraucas - viņi pārtiek no mīlestības, savas iemīļotās nodarbošanās, vai arī viņiem patī...

27.01.2010 | karaliene26

Nu nu kas nu būs :D es jau ceru ka Tante Maša, jo ja nē tad sāksies nākamie minējumi :D trakums :D šodien smiekli :D a kas būs pēc tam?:D Pats galvenais ka nez kapeec jau man likās ka šāds minējums pienākt varētu :D bet ņemot vērā faktus biju pārliecināta ka tante ieradīsies :D jautri :D

27.01.2010 | Madara D

Pirms pāris dienām iegāju Double Coffe padzert kafiju un kaut ko uzkost. Šoreiz bija tā reize, kad kafejnīcā ierados viena. Pēc laika pie blakus galdiņa apsēdās pāris, kas vēlāk cik nopratu bija abiem pirmais randiņš. Kad abi ienāca telpā, meitene gandrīz vai skriešus apsēdās tajā vietā, kur viņa pati redzēs lielāko daļu telpas un telpā sēdošās ...

27.01.2010 | cosmonaute

Es nesaprotu! Kā pret sienu! Daru tā un daru šitā un vienalga nekā! Johaidī! Kā lai jauns cilvēks iegūst darba pieredzi, ja nedod tādu iespēju?! Esmu gatava sevi pierādīt kā priekšzīmīgu darbinieci, tikai dodiet iespēju! Esmu nikna! O. Mandino raksta, ka nevajag satraukties, ja progress notiek lēni... Bet man jau sāk likties, ka nenotiek nekas! ...

26.01.2010 | Ginge

tā nu gadijās ,ka mums ar mr bija pirmās nesaskaņas. jup jup izlasiji pareizi- nesaskaņas. bet nu 4 mēneši kopā pabūti bija taka laiks.nekas pārāk nopietns,nekas tā lai druadētu pašķiršanās,bet spriedze bija gaisā.. tā nu es nolēmu neiet ar viņu un viņa draugiem ārā,bet devu priekšroku savām meitenēm. gājam ārā vesals bars ar turku,latviešu,skot...

26.01.2010 | karaliene26

Mēs paši ietekmējam to kā mēs jūtamies! un vēl no Scarletas:D šodien es izklaidēšos, par problēmām domāšu rīt...:D:D:D:D (nezinu gan ka tas skan pareizi, bet shis ir mans shiibriizza staavoklis, rezultaataa arii .. ) :)

26.01.2010 | karaliene26

Nu tā.. pamēģināju ienākt savā "blogā" es nespēju paskatīties kas tur iepriekš ir rakstīts .. pat ne lai izdzēstu.. nevaru.. gandrīz līdz kaulam iekodās kad mēģināju... Bet vispār.. Esmu atpakaļ elementā, izklaidējos, iepazīstos ar cilvēkiem :) esmu gan tikai cilvēks un ir momenti kad atspoguļojas aizgājušie pieci gadi, bet es cīnos.. ...

26.01.2010 | pupedis

Esmu kādas 1000 reizes sākusi rakstīt blogu un nekad to neesmu turpinājusi. Šoreiz gribu kautko mainīt. www.zirnekliene.blogspot.com - droši izsaki savas domas, arī negatīvās. gribu pilnveidoties.

25.01.2010 | sanda1

:-) Palīdziet man!! |-) nezinu ko ģērbt uz svarīgu pasākumu.. :-( ir atnācis priekšlikums iet modeļu skolā.Taču nezinu ko pirmajā liktenīgajā dienā ģērbt lai actātu pēc sevis labu iespaidu.. :-) HELP.. (t)

22.01.2010 | asana

Šovakar pieķēru sevi pie domas, ka jaukās ikvakara sarunas caur skypu ar nezināmo puisi, man ir iepatikušās. Bet tās tiešām liekas tādas jaukas un mīlīgas, bet varbūt tur nostrādājis mans naivums un esmu pārpratusi vienkārši draudzīgas sarunas. :-D Bet lai arī kādas būtu sarunas, man jau liekas, ka es viņu nekad pat dzīvē neredzēšu. (t)

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits