25.01.2010

26.01.2010, karaliene26
Nu tā.. pamēģināju ienākt savā "blogā" es nespēju paskatīties kas tur iepriekš ir rakstīts .. pat ne lai izdzēstu.. nevaru.. gandrīz līdz kaulam iekodās kad mēģināju... Bet vispār.. Esmu atpakaļ elementā, izklaidējos, iepazīstos ar cilvēkiem :) esmu gan tikai cilvēks un ir momenti kad atspoguļojas aizgājušie pieci gadi, bet es cīnos.. antivīruss arī darbojas (antivīrus - tas ir tad kad sajuutos apdraudēta, ka nedod Dievs kāds dod mājienus ka grib kādas attiecības vai vēl sazin ko no manis/ar mani, tad ieslēdzas antivīruss un es akal esmu drošībā:D izklausās smieklīgi un muļķīgi, bet kamēr es neesmu droša ka tikšu galā es labāk draudzējos ar aizsargsistēmu :D ) esmu sākusi rakstīt savu privāto dienasgrāmatu:) vēl gan nezinu cik tas ir vai nav pozitīvi, to rādīs laiks.. bet daru kā man ieteica.. cenšos ierakstīt pozitīvo :) lai pēc laika paskatoties būtu interesanti un jautri :) vsp iet labi :) tā tam jābūt:) ar visu varu tikt galā:) ja vien to vēlēšos :) vēlos:) tad jau viss ir čikiniekā :) :*

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Ja meklēji pēc vārda, uzvārda, tad sūti vēlreiz kaut ko, jo tas man ir mājas skype! Darbā esmu ar citu lietotājvārdu! :D
26.01.2010 16:35 | saite | Atbildēt

+0
es tevi atradu.. neaizmirsti apstiprinaat :D:D:D
26.01.2010 16:30 | saite | Atbildēt

+0
Nu bet kam Tev tagad attiecības - viss nāks ar laiku! ;)
japs, protams, ka esmu arī skype! :D
26.01.2010 16:06 | saite | Atbildēt

+0
:D:D:D:D: un nekaadu attieciibu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :p
klau sunce tu tak arii esi skypa...?! :)
26.01.2010 14:41 | saite | Atbildēt

+0
:-D :-D Nu beidzot pār Tevi nāca apskaidrība - tātad - ievēro savas sirds teikto un dzīvo ar smaidu! :) :D :D
26.01.2010 14:21 | saite | Atbildēt

+0
:D:D:D:D:D:D nee nee nee nee :D:D:D:D mana sirds saka - just dance :D:D:D:D:D:D (l) (l) (l) (l)
26.01.2010 14:18 | saite | Atbildēt

+0
tu pati dzirdi, kā Tu to visu runā? domājot ar prātu! Bet es taču Tev saku - jāklausās sirds!!! :D Jo tikai tad - rīkojoties saskaņā ar savu sirdi - attiecību jomā tu rīkosies vispareizāk! :D :D Tici man! :D
26.01.2010 14:08 | saite | Atbildēt

+0
Sauliit.... es to nevaru atljauties tapeec ka baidos ka man saapees... shobriid es tak turos ar visiem speekiem :) un man labi padodas :D pat paaraak labi.. biedeejoshi :D:D:D:D no visiem citiem rakursiem varu gan atljauties (kaa jau tu saki)... tikai es dziivoju te un vinjsh lv.. :D:D:D un pie tam es nesmu paarliecinaata ka gribu atgriezties lv... tas ir tas kas mani arii uztrauc... to pauzi es domaju, ka mazliet skyps jaaatsleedz, lai nomierinaas jaunais cilveks :D:D
es nezinu :D traki smiekliigi :D kas mani shobriid saista shai visaa.. ir iespeeja normaali izrunaaties.. tas mani uzlaadee... mees varam runaat stundaam... par kko un neparko :D:D:D
26.01.2010 13:59 | saite | Atbildēt

+0
šito frāzi - "reaali nedriikstu to atljauties" - izņem no savas leksikas laukā! TU DRĪKSTI VISU ATĻAUTIES! Tu esi brīva sieviete!!! ;)
Cita lieta, vai Tu to gribi vai nē! :D
Bet nu nenopauzē par daudz, skaties, lai beigās nesanāk, ka pauzē, pauzē, bet sirds jau dara savu.. Ieklausies savā sirdī (tieši sirdī, nevis prātā) un attiecīgi rīkojies! :D
26.01.2010 13:36 | saite | Atbildēt

+0
:)) Sunce:) tu ir buut labaa.. njemt un shitaa saskaitiit :D:D:D:D patiesiibaa ir baigi labais :D
man tas aizsargmehaanisms shobriid darbojas ik pa laikam tapeec ka ir viens jaunietis ar ko esmu iepazinusies...:D:D:D:D:D patiesiibaa tiiri forshi un taa.. tikai es pati shobriid negribu neko un reaali nedriikstu to atljauties ... vakar nodomaaju.. tikai draudziigas attieciibas.. bet kad pienaaca nakts .... skyps... riktiigi mulstu :D baac... buus laikam pauze jaaiesleedz.. lai mazliet nomierinaas :D:D:D:D lūk kā :D :D :)
26.01.2010 13:22 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits