Galvas mežģis

27.01.2010, karaliene26
Nu nu kas nu būs :D es jau ceru ka Tante Maša, jo ja nē tad sāksies nākamie minējumi :D trakums :D šodien smiekli :D a kas būs pēc tam?:D Pats galvenais ka nez kapeec jau man likās ka šāds minējums pienākt varētu :D bet ņemot vērā faktus biju pārliecināta ka tante ieradīsies :D jautri :D

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
beidzot sapratu shito ierakstu :D :-)
27.01.2010 18:22 | saite | Atbildēt

+0
nemaz nesmejies.. es tik te driikstu smieties :D:D:D:D lol ... tie Dieva celji ir neizdibinaami :D:D:D:D:D bet es domaaju ka viss ir kaartiibaa.. taa tam jaabuut :D:D:D:D
27.01.2010 18:19 | saite | Atbildēt

+0
Jā, Queen - garlaicīgi Tev nemaz nav! :D :D
27.01.2010 17:34 | saite | Atbildēt

+0
a taa tante radaas kad maaciijaamies skolaa.. mums ar draudzeni bij sava slepenaa valoda :D:D:D:D lai neviens nezin par ko runaajam :D:D:D:D taa tas ir iegaajies :D:D:D:D
sidze... :D:D:D:D labaakais ir tas ka es ar ex ta izshkjiiros... mees protams veel arii paspeejaam ... un tad... buutiibaa visam buutu jaabuut ok.. jo ex tip tureejaas :D a ar otru taa kaa izsargaajaamies.. :D :D:D:D bet nu...:D:D:D:D:D es nevaru :D:D:D:D ja liidz 6dienai Masha nebuus klaat pirkshu testu :D:D:D:D:D tas tik buus jautri :D:D:D:D:D
27.01.2010 17:29 | saite | Atbildēt

+0
:D :D galvenais, lai beigās ir jautri! :) Un pēc Tava teksta izskatās, ka lai kā tur viss būs, Tev būs jautri! :D :D Vismaz par to liecina kārtējie 8 smiekliņi Tavā blogā! ;)
27.01.2010 16:29 | saite | Atbildēt

+0
nu bāc, Queen :-D man arī bija galvā mežģis par to tavu tanti Mašu līdz neizlasīju tavu komentāru diskusijā"neziņa" :-D :-D nu fakti ne fakti..gaidi savu tanti Mašu ar ievārījumu (nee, nu kur kaut ko tādu var izdomāt :-P )!
bet tā palasot radies mazs priekšstats par tavu patreizējo dzīves situāciju..nu neapskaužu ;-)
27.01.2010 15:42 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits