Randiņš...

27.01.2010, Madara D
Pirms pāris dienām iegāju Double Coffe padzert kafiju un kaut ko uzkost. Šoreiz bija tā reize, kad kafejnīcā ierados viena. Pēc laika pie blakus galdiņa apsēdās pāris, kas vēlāk cik nopratu bija abiem pirmais randiņš. Kad abi ienāca telpā, meitene gandrīz vai skriešus apsēdās tajā vietā, kur viņa pati redzēs lielāko daļu telpas un telpā sēdošās sievietes un varbūt citus vīriešus, bet puisis neredzēs gandrīz nevienu izņemot sev pretīm sēdošo daiļavu. Tad pie sevis sēdēju un domāju - tas laikam mums sievietēm tāds instinkts, konkurence. Nedrīkst tak ļaut savam vīrietim skatīties vēl uz kādu, un patiešām pēc šīs reizes esmu ievērojusi, ka tā dara daudz sieviešu. Apsēžas vietā, kur pašas visu var pārraudzīt, bet partneris nekā. Vienīgi varētu būt problēma, ja partneris pagadās tāds līderis vairāk, tad gan par vietu vajadzēs pacīnīties :D

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es arī, diemžēl, sēžam blakus. Tas ir jauki kinoteātrī, bet kafejnīcā gan labāk sēdēt pretī un neuzkrītoši visu nopētīt no A līdz Z :-D Kā arī man patīk skatīties acīs, tā ir gandrīz kā garantija, ka jau nākamajā dienā man piezvanīs 8-)
27.01.2010 20:17 | saite | Atbildēt

+0
mees ar sezam blakus :)ja nav iespeja sedet blakus ted nav man tas ''konkurences'' instinkts
27.01.2010 17:29 | saite | Atbildēt

+0
ha,ha es kaut kā neapzināti arī tā daru,bet vairāk sēžu blakus :D
27.01.2010 17:13 | saite | Atbildēt

+0
ja viirietis uzdriiksteetos pirmais apseesties vinjsh izdariitu toch to pashu :D:D:D:D ;)
27.01.2010 14:21 | saite | Atbildēt

+0
Man arī labāk patīk sēdēt blakus. Bet pirmajos randiņos puiši jau parasti uz citām acis nemet :-D
27.01.2010 12:17 | saite | Atbildēt

+0
Sāku domāt, vai es tā neesmu darījusi :D Bet cik atceros, tad jau kopš pirmā randiņa mēs sēžam blakus, nevis viens otram pretī.
27.01.2010 06:00 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits