pāris dienas šķirti-lilākam mīļumam.

26.01.2010, Ginge
tā nu gadijās ,ka mums ar mr bija pirmās nesaskaņas. jup jup izlasiji pareizi- nesaskaņas. bet nu 4 mēneši kopā pabūti bija taka laiks.nekas pārāk nopietns,nekas tā lai druadētu pašķiršanās,bet spriedze bija gaisā.. tā nu es nolēmu neiet ar viņu un viņa draugiem ārā,bet devu priekšroku savām meitenēm. gājam ārā vesals bars ar turku,latviešu,skotu un vēl kautkadas tautibas (neatceros kādas) meitenēm. Tas bija tas kas man vajadzīgs neskatoties uz to ka nozaudēju savas brilles :%27-( :-D vakar tiekoties atkal- mīļums starp mums bija tikpat liels ,kā pirmajās tikšanās reizēs. apsolijām viens otram,ka neskatoties ka strīd vel būs,jo nevienmēr mūsu domas sakritīs,mēs abi parupēsimies par to lai labie mirkļi ņemtu virsroku pār sliktajiem. šodien lidoju no prieka,tik laba sajuta ,ka vairs nav nekada nevajadziga spriedze un Tu atkal esi parliecinats,par jums abiem. ik pa laikam saņemu super jaukas sms. un nakam nedeļ mes padzivosim kopā- tikai uz nedēļu :-D jo gribas redzēt kā būtu ja būtu :-D bet tiešam tikai nedēļu,jo man dzivoklis pilnigi brīvs būs :-D super jauku jums dienu dāmas.

Komentāri [17]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Gaidu ;)
27.01.2010 20:16 | saite | Atbildēt

+0
Ronja-pavisam driiz buus :-)
27.01.2010 19:20 | saite | Atbildēt

+0
maz maz- :) prieks dalities savas emocijas un pieredzee ja ir tik pozitiva atieksme no Jums :) gan jau pavisam driiz ko jaunu ieraxtiishu :-D
27.01.2010 19:05 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Gaidu jaunu prieka pilnu rakstu :)
27.01.2010 19:02 | saite | Atbildēt

+0
man arī ir iepatikušies tavi blogi. tā vien gaidu, kad tu ierakstīsi kaut ko jaunu un ieliksi bildīti ;)
27.01.2010 18:08 | saite | Atbildēt

+0
Ronja- aw,liels ,liels Tev paldies. Jūsu pozitivā attieksme iedrošina man viņas raxtīt (l)
27.01.2010 17:17 | saite | Atbildēt

+0
zumzum- man vienreiz shita bija,izlasu diskusijas nosaukumu ''mr'' domaju ka runa buus pa puisi,bet nee- meitene runaa par mēnešreizēm. :D
roarr- jup shitaas mazaas nesaskanjas mums tiesam naca par labu :) (l)
27.01.2010 17:16 | saite | Atbildēt

+0
kā man patīk tavas dienasgrāmatas par tavu mīlestību (l)
27.01.2010 17:15 | saite | Atbildēt

+0
Cik jauki, ka mazie strīdiņi attiecībām sniedz ko tik pozitīvu.
:-D
27.01.2010 00:04 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Nu jā, vēlāk man pieleca :D :D :D
26.01.2010 20:45 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits