redz-kā izrādās attiecibas prasa daudz enerģiju. ņemot vērā to,ka man ir koledza kurā sākās māciba kura ilgs 8 nedēļas,un kurā var nopelnīt diezgan daudz kredīt punktus+ katru nedēļas dienu strādāju + vel ''jastrada'' pie attiecībām- esu looti nogurusi. kopš sesdienas nesu bijusi majas- sonakt pirmo nakti čučēšu savā gultiņā :D vakar un aizvakar...
Ja kādai ir interese - http://www.ss.lv/msg/lv/clothes-footwear/footwear/bootss/kngnj.html mans e-pasts - [email protected]
stulbie skolotāji. šodien uzdeva publisko runu visās 3 valodās - latviešu, angļu un vācu. VISĀS! nu tas taču nav īsti normāli. laikam līdz 12. klases beigām grib kārtīgi piebeigt mūs. (e) :D un maitas tāpēc, ka "The student prepares a speech on the topic ‘Words are Loaded Guns’ in one of the following languages Latvian, Russian, French, Eng...
Sievietes vēlas kontrolēt vīrieti it visā. Gudra sieviete zina, ja vīrietis patiesi pieder viņai, tad kontrole nav nepieciešama. Sievietes apvainojas, ja vīrietis neinformē par saviem iknedēļas izklaides pasākumiem. Gudra sieviete ir pārlieku aizņemta ar sevi, lai ievērotu, ka nav saņemts uzaicinājums kopīgi atpūsties. Sievietes baidās no vientu...
... atceries, ka katrs cilvēks, kuru tu satiec, baidās no kaut kā, mīl kaut ko un ir zaudējis kaut ko.
excited. vai tiešām šis bus tas gads,kad beidzot nebūšu viena mīlētāju dienā?... parasti bija iegadijis,ka sanāk pašķirties,izšķirties vai vienkarši būt vienai. pagaidam viss liekas cerīgi- Mr no paša atraxtija sms ka ir nobukojis savā mīļākajā pilsetas restorānā galdiņu priekš valentīn dienas. atkal jau diena iesākās ar smaidu... man loti patik...
ārā ir tik auksti. :'-( nu pat jau paliek nedaudz siltāks. :-) tagad gaidām vasaru. :-) ja nepaliks aukstāks. (t)
Es ticu cilvēkam savam, viņš noteikti kaut kur ir, nezinu tikai, cik gadu, cik jūru, cik jūdžu mūs šķir... Bet es gaidu un zinu - pat ja jāslīkts man būs,...atnāks pēdējais vilnis, kopā, lai samestu mūs!
http://kalorijas.lv/2/?7240 apkaro problēmas sakni – ēšanas paradumus. Ar tās palīdzību Jūs ātri iemācīsieties pareizi sastādīt savu ēdienkarti, kas ir sabalansēta un veselīga, iekļaujot tajā arī savus mīļākos ēdienus. Mūsu programma piedāvā vienīgo pareizo liekā svara zaudēšanas veidu - lēni un pakāpeniski. Tikai tad rezultāts būs noturīgs, jo ...
woke up few times cos i wasn't close 2 you.before we had no choice-now we do but we r still stick like glue-must b love. (par to ka mums nebija ''izvele'' tas tapec,ka man bija mazaka gulta aizvakar ieliku king size :-D :-D ) Jauku Jums vakaru