Sveiki!Tieši tagad es jūtos makten riebīgi...Varētu kaukt skatoties uz mēnesi kā tāds vientuļš vilks. Stāsts ir muļķīgs un ganjau arī ļoti parasts-ir kāds vīrietis,kurš ir par mani vecāks trīs gadus.Viņš sāka pievērst manu uzmanību visiem pazīstamā portālā,apskatot manu profilu.It kā jau nekā neparasta,bet šāda rīcība viņam parādijās ar apbrīnoj...
ČĀU. KĀ JUMS PATĪK UGG? MAN ĻOTI PATĪK. (l) BET TIKAI SNIEGĀ PALIEK SLAPJI. ;( VAI JUMS IR MĀJĀS UGG? MAN IR. 8-)
Pēdējā laikā radās tāds ajutājums- Iemīlas tikai naivie? Patiesība vai ne? Es tik sen neesmu izjutusi rozā brilles un taureņus, nav neviens puisis, kas tiik ļoti patiktos, lai gribētu viņu satikt vēl un vēl. Jā man ir attiecības- galīgi garām, otrs nesaprot, ka tām nav nākotnes, turas kā dēle vēljoprojām pie manis. Esmu miljons reižu skaidrojusi...
Tā gadījās, ka vakar bija jābrauc krietns gabaliņš, kurš laika ziņā man paņēma 3 stundas. Ar autobusu. Sēdēju vairāk vai mazāk priekšā, tāpēc labi dzirdēju pie šofera skanošo radio. Latvijas radio 2. Garlaicības mākta IEKLAUSĪJOS vārdos. "Nenolaid rokas, kad spēki galā, Straume kad atvarā nes. Ciešāk tver airus, līdz krasta malā Pieglaužas ...
Kas ir mīlestība/kaisle? vai kāds to var noformulēt to kas notiek starp sievieti un vīrieti. Vai tiešām kārtīga mīlestība ir tad kad tev ir kaislīgs sekss un tu pavisam aizmirsti par kontracepciju,un meitene paliek stāvoklī, vai varbūt tā ir nolaidība?? Šajos laikos es vispār nesaskatu jēgu no ģimenes papildinājuma, jo kas gan to var atļauties.....
Vēl palikusi tikai nedēļa un man jāuzraksta tik daudz darbi priekš skolas eksāmeniem. Bet ka jau vairums cilvēku ir tāds slinkums, ja vēl piedevām ārā tik skaists laiks- saule sniegs un sals kurš vaigos kož :D:D Un tie mazie putniņi pieloga tik aizrautīgi cīnās par pēdējo barības gabaliņu... Nu kā var saņemties izdarīt to kas nepieciešams.. Labp...
Tas bija vakars kā jau parasts vakars. Līdz šim nemaz nenojautu,ka viss izvērtīsies tā. Sāku skatīties kādu seriālu, no pašas pirmās sezonas. Pie pirmās sērijas es nodomāju- ''Ok,ko es daru, tas ir bezjēdzīgi.'' Taču..jau pirmajā sērijā mani piedūra kaut kas īpašs. Tā bija Kerija. Vienkāršā Kerija Bredšova un viņas pasakainās draudzenes - Mirand...
Sveikas cosmo lasītājas! Nekad neesmu savas domas , idejas un emocijas izpaudusi internetā, bet...Bet ne par to ir runa! Varbūt daži ir piefiksējuši, esmu trenere, kā mani mīļie klienti dēvē - trenerīte!PAr to arī šis raksts. Daudzi mani klienti, draugi, paziņas jautā- kā? Kā Lelde Tu nonaci pie šādas aizraušanās - sports? Tev taču ir ekonomista...
Pēdējā laikā esmu atklājusi,ka esmu kļuvusi pārāk neizlēmīga.. Piemēram,"iepazīstos" ar kādu vīrieti tepat internetā. Sanāk normāla sarakste,runa iet par satikšanos.. Bet tad es vienkārši zemapziņā atrodu kādu iemeslu,lai ar viņu nesatiktos.Lai gan pati izmisīgi kādu meklēju. Varbūt kāds domās,ka es esmu izvēlīga...Nezinu,varbūt... Var...