hEI HEI.. :-D NJA kaads vareetu man pateikt kur Rīgā var iegādāties GUCCI smaržas.. :-/ man patīk Guccii!!un Jums?? :-) meneejaas jau iet uz beigaam tepee jaapeerk jaunas.. 8-) ;-) (t)
Jaunam ganam sākoties katrs no mums prāta vai skaļi izsaka savas apņemšanās jaunajā nu jau 2010. gadā. Viena no tādām man bija BEIDZOT sākt kustēties šūšana. es sadiedzu svārkus. Liekas viss gāja labi. Satikos ar skolotāju. Liekas atkal viss ir labi..līdz kādam brīdim. kad es sāku šai kleitai šūt augšu es zināju, ka būs grūti, bet centos tik cik...
Aizver acis. Izbaudi mieru un tumsu, kas tevi pārņem. Esi tikai pats ar sevi. Padomā, dažas minūtes, ko tu darītu, ja nekad acis vairs neatvērtu... Es ticu liktenim, ka mums katram ir piešķirts savs dzīves ilgums un mērķis, kas jāizpilda. Cik cilvēki tomēr maz zina par sevi! Mēs nezinām ne dzīves ilgumu, ne mērķi. Un tie, kuri nekad nav aizdomāj...
Uzlieku http://www.youtube.com/watch?v=zA_kRq9b4y8 un ierokos savā labo emociju blociņā. Blociņā? Izskatās pēc nobružātas, biezas grāmatas. Bet tam šobrīd nav nozīmes. Noskaņu rada atmiņas, kuras savā skaistumā ceļ debesīs, taču tai pašā laikā spiež pie zemes, jo tās ir tikai atmiņas. Bet varbūt tā jābūt. Jo tagad ir ļoti labi. Vēl labāk. Tomēr ...
ak šīs dāmas. vakar manejais atcerējās ka janomaina facebooka attiecibu status. ta nu abi nomainijām. saņemu komentu no kadas meitenes ka viņa 100 punkt pazistot manu mr,tikai neatceroties kaa. ta ka maneejais sedeja blakus uzreiz noskaidrojam ka vinsh vinju nepazist. uz ko meitene uzreiz atbildeja- ka isteniba jau nemaz vinju nezinot,bet varbut...
ja cilvēks rakstītu grāmatu, tad vīrietim mīlestība aizņemtu vienu lapu, bet sieveitei visu grāmatu.
Laiks mīl steigties un tad tu tikai smiedamies raugies uz visu savādāk. Man ir interneta romāns, ne jau tādā ziņā, ka es viņu nekad neesmu satikusi, nē es viņā iemīlējos pirmajā reizē, kad viņu satiku, tā bija pirmā un pēdējā reize, tagad mums atliek tikai gaidīt, kā beigsies mūsu stāsts. ja to tā var nosaukt. ikdienišķs, tomēr skaists, erotisks...
Izīrēju stāvvietu dārgām automašīnām, kurās var spēlēt kārtis. Īpašas cenas 60 gadīgiem vīriešiem ar ūsām un brūnu koferi, servisniekiem un bankas darbiniecēm. Bet īstenībā... Tas ir tiešām vecs razvods, kura rezultātā mazākais ko Tu zaudētu būtu mašīna Parasti beidzās ar mežu un parādzīmi par visu kas Tev ir un protams ar ātri skaitošu skaitītā...
Tieši pēc Jaunā gada tiku uzaicināta piedalīties seminārā par to, kā visefektīvāk īstenot savus mērķus. Tā teikt - lai gads jau no sākuma tiktu ievirzīts pozitīvā gultnē. Pavisam godīgi atzīšos, ka sākumā šķietami nevienam nevajadzīgais seminārs, man vismaz to dienu rādīja pozitīvās krāsās. Mājās devos apņēmības pilna, apņēmības pilna rosījos pa...