vakardiena nebija garšīga.

07.01.2010, lafanyette
Laiks mīl steigties un tad tu tikai smiedamies raugies uz visu savādāk. Man ir interneta romāns, ne jau tādā ziņā, ka es viņu nekad neesmu satikusi, nē es viņā iemīlējos pirmajā reizē, kad viņu satiku, tā bija pirmā un pēdējā reize, tagad mums atliek tikai gaidīt, kā beigsies mūsu stāsts. ja to tā var nosaukt. ikdienišķs, tomēr skaists, erotisks, patīkams un baudu nesošs. tikai tad kad es beigšu melot sev, es spēšu pārstāt melot. es smiedamās varu teikt, ka nekas no tā, ko es jum iepriekš teicu nav patiesība. tādā ziņā, ka es nemīlu, es neskumstu, es neraudu un nesmejos, es nedzīvoju. es tikai esmu. es nemeloju, es tikai cenšos uz visu skatīties savādākām acīm.

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Šo vīru nav iespējams nemīlēt. Viņš Tev iemācīs spēlēt veco labo kāršu spēli "montanu" un Tu varēsi taisīt razvodus ar uzpūtīgiem g-klases pārdevējiem ;-)
07.01.2010 02:01 | saite | Atbildēt

+0
bet mans interneta romāns ir ar pazīstamu cilvēku. man zināmu. tas nav tikai akla pakļaušanās, ka mēs viens otru mīlam.
07.01.2010 01:57 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
sīkākai informācijai sazinies pa e-pastu ar šo cilvēku
http://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/acquaintances/lkkcd.html
07.01.2010 01:53 | saite | Atbildēt

+0
es tomēr tevi nesapratu, žēl, bet nesapratu.
07.01.2010 01:50 | saite | Atbildēt

+0
m?
07.01.2010 01:41 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tas ir tiešām vecs razvods, kura rezultātā mazākais ko Tu zaudētu būtu mašīna Parasti beidzās ar mežu un parādzīmi par visu kas Tev ir un protams ar ātri skaitošu skaitītāju!
07.01.2010 01:36 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!