Ir vajadzīga tikai viena diena, lai iemīlētos, pieķertos, bet vesela dzīve, lai aizmirstu un izsvītrotu no dzīves. Grūti taču ir aizmirst.
mans pirmais Skotiskais j-gads. Tā nu bija sanacis ,ka jau 4gadus dzivoju Skotijā,bet nevienu reizi nebija sanācis jauno gadu svinēt tieši ar Skotu cilvekiem. pirmajā gadā svinējām ar lv draugiem,otrajā ar dienvidāfrikāņu draugiem,trešajā gada guleju ar 39 gradu temperaturu,tad nu beidzot šogad,neskatoties uz to ka jutos pēc D gaju svineju jauno...
Man nepatīk šī sajūta. Sajūta, kad it kā zini, ka vajadzētu kaut ko apēst, jo sen nekas nav ēsts, bet mutē neko iedabūt nevar. Sajūta, ka jebkurā filmā kādā aizksutinošākā brīdī nāk raudiens, kaut parasti filmās īpaši neraudu, sajūta, kad nekam īsti neredzu, jēgu un visu laiku pavada tāda nomāktības sajūta. Es zinu, kas pie tās vainīgs, bet šobr...
Vakar kārtējo reizi noskatījos filmu "Forests Gamps". Tā lika aizdomāties... Šoreiz aizdomājos līdz tam, ka viņš tacu bija cilvēka ideāls. Viņš bija labsirdīgs, izpalīdzīgs,pašaizliedzīgs, nesavtīgs. Vienmēr domāja pirmām kārtam par citiem un tikai tad par sevi. Un tieši tāpēc, ka viņā nebija praktiski nekādu sliktu īpašību cilvēki viņ...
Vakar pēc ilgiem laikiem nolēmu pastaigāt pa centra veikaliem, papētīt, ko tad jaunu tie piedāvā, bet šī mana vēlme ātri vien apsīka, jo kārtējo reizi saskāros ar Latvijā dzīvojošo cilvēku nepieklājību. Godīgi sakot, biju jau aizmirsusi, kā tas ir, kad kāds, traukdamies garām, gandrīz nogāž no kājām un vēl nolamājas, ka es, redz, stāvu viņam ceļ...
Hey again.. Pēc iepriekšējā bloga neesmu manījusi nekādu atgriezenisko saiti, bet tas jau nav tik ļoti būtiski, jo esmu šeit, lai dalītos ar domām. Tā lai a sirsniņu vieglāk, lai dvēsele lido.. Šodien biju koncertā- Ziemassvētku, nekas īašs, vairāk manai omītei būtu paredzēts, ..bet, ko es tur satiku! SAVU LIELISKO! Aprobežojos ar čau..un aizgāj...
Labdien, manā dzīvē ir puisis kuru es nevaru aizmirst un tikt pāri šīm attiecībām kuru nav jau 2 gadus. Iepazinamies pirms 6.gadiem, kopā bijām pēc 4.gadiem, jo atrak kaut kā nesanāca. Kad bijām kopā šķita, ka tā būs vienmēr un nekas jau nemainīsies un es ta ka pretojos tam ko viņš vēlējās. Un gala rezultātā viņš aizgāja pie citas.... šķīrāmies ...
ciw foršās. sen atkal nebiju rādijusi savu purniņu,tapec sadomaju uzraxtit. noticis,daudz un nekas. veljoprojām esu slima. kā pakusto,tā nezinu kur likties,bet turos. ar mr viss iet labāk nekā domāju. biju nedaudz apbēdināta,jo viņš plānoja jauno gadu pavadīt citā pilsētā. tas jau bija ieplānots labu laiku atpakaļ,tādēl nemaz nedomāju prasīt viņ...