Lasītāju blogs

29.12.2009 | Liene Liene1

Es sen jau vēlējos jums pievienoties, bet dažādu iemeslu dēl to esmu izdarījusi tikai šobrīd! Vēlos uzrakstīt par mīlestību, uzzināt šo to no jūsu pieredzes. Uzreiz konkrētu ķeršos ie lietas un jautājuma- cik no Jums izjūt neviltotu milestību, cik ilgas attiecības jums tādā gadījumā ir? esmu noraizē'jusies un sašutusi. Es nezinu kā tas ir mīlēt ...

28.12.2009 | Sanda Žukovska

redzeeju sapnii ka iekož čūska. (t) Nu jaa vēsā mierā iegāju un ieraudzīju ka man draud aizvainojums vai slimiibaa. :-O :-/ tgd. baidos. :-| ko iesākt lai tas nepiepildās.. :-O varbūt vienkārši neticēt. :-|

28.12.2009 | Sanda Žukovska

redzeeju sapnii ka iekož čūska. (t) Nu jaa vēsā mierā iegāju un ieraudzīju ka man draud aizvainojums vai slimiibaa. :-O :-/ tgd. baidos. :-| ko iesākt lai tas nepiepildās.. :-O varbūt vienkārši neticēt. :-|

26.12.2009 | cosmonaute

Šorīt mazliet iedesmojos no vienas meitenes bloga. Viņa raksta, ka velas sevi pilnveidot cik vien var! Un, ja... Tā laikam vajadzētu rīkoties katrai no mums. Tikai, manuprāt, vārds pilnveidot katrai izsaka kaut ko citu. Piemēram, cits, lai pilnveidotos velās iemācīties spēlēt chellu, savukārt cits lasa chupām grāmatas. Vislabākais variants laika...

26.12.2009 | Santa K

Vienmēr ir tā, ka ar vīrieti varu būt kopā tikai kā draugs. ;-) Lidzko viņš sāk izrādīt savas simpātijas, sauc mani laukā, gib tikties. Es uzreiz tā kā sabīstos, meklēju ieganstus, lai netiktos, neietu staigāt. Pašai tas liekas tik neloģiski. 8-) Šajos brīžos pati nesaprotu, kas ar mani notiek, nepazīstu sevi. Kļūstu kategoriska, neko negribu. T...

24.12.2009 | cosmonaute

Es pārāk bieži neraudu un tomēr pēdējā laikā tas notiek bieži... :'-(. Šodien apraudājos, jo esmu palaidusi garām darba interviju, kurā kā atalgojumu piedāvā autovadītāja kursus bez maksas. Tik stulbi! Intervija bija šodien pa dienu, bet e-pastu izlasīju tikai vakarā (e). Biju tik dusmīga pati uz sevi, ka sāku raudāt! Nu, kapēc es vakar ar draud...

22.12.2009 | sakura_white

Bio pārklājums ir jauns pakalpojums dabīgo nagu cienītājiem. Ar šo pārklājumu nagi izskatīsies veselīgi, spīdīgi un dabīgi. Pārklājums nostiprina nagus un pasargā no kaitīgās sadzīves ķīmijas iedarbības. Bio pārklājumu var veikt salonā Sakura White pie profesionāliem meistariem. Pārklājums ik pēc 2 nedēļām ir jāatjauno. Veicot Bio pārklājumu vie...

21.12.2009 | cosmonaute

Tā! Mēs ar mana mīļotā māsīcu esam uzrīkojušas meiteņu vakaru divatā! :) Noskatījāmies DVD "Mūzikas skaņas" un tagad rit "Bridžitas Džounsas dienasgrāmata" kā man patīk šī filma! Bridžita ir nepārspējama un tas Dārsisjs! Feins aktieru tandēms! Vēl ir sapirkti chupām saldumu, kurus nu nav iespējams apēst! :-D PS. Ak, jā par tā...

20.12.2009 | cosmonaute

Šodien biju Anglikaņu baznīcā uz jauniesu kora "Norise" koncertu Ziemassvētku nsokaņās. Man ļoti patika. ;) Vienīgais, kad pieteica, ka būs "Baroka Ziemassvētki" cerēju dzirdēt ērģeles. Bet kopuma patīkama pārmaiņa pēc visiem šitiem pop un rok. Beidzot kaut kas garīgs un skaists. Mājup ceļā visu laiku dungoju "Klusa nakt...

16.12.2009 | cosmonaute

Tiko diktam cītīgi uzrakstīju savu daļu špikera rītdienas eksāmenam. Vispār līdz šim nekad špikerus nerakstīju un nešpikoju. Man ir diktam bail, ka pieķers. Un tomēr jāriskē jo šovakaru veltīt tikai eksāmenam, jo jāsāk raksit latviešu valodas semestra darbs, kas jau ir parāds. Vakar nopirku Timmari kartiņas un grāmatu outletā vecus žurnālus! Tgd...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!