Lasītāju blogs

15.12.2009 | veneranda112

zinu jau zinu citiem vrb tā nebūtu nekāda problēma bet man ir sajuta kadrīz sajukšu prātā ja neradīšu kādu risinājumu.... stāsts ir tāds.... ir 4 vīrieši... 1. mana 1mā mīlestība kuru īstenībā mīlu vēl jo projām, kā nav gājis vairākas reizes esam šķirušies tad atkal sagājuši kopā, tgd jau 10 mēnešus kā esam šķirušies bet tas nenozīmē ka tas ir t...

14.12.2009 | pantogar

Vienmēr gribējies kaut ko parakstīt, bet vienmēr bijis slinkums. Kādreiz rakstīju dienasgrāmatu, vēl tagad pa retam iemetu tur kādu savu emociju. Nu ir jau tā, ka rakstīt uz papīra ir smaržīgāk, vecmodīgāk un līdz ar to vairāk tā, nu kā lai pasaka, emocionālāk? Bet laikam jādzīvo līdzi laikmetam. Bieži skolā sagribējās kaut ko uzskribelēt, bet e...

13.12.2009 | daiguccia

OMG, nedomāju, ka tā varētu notikt arī ar mani, bet tikko noskatījos filmu Twilight un esmu SAJŪSMĀ par to un ieintriģēta redzēt nākamās daļas. Protams, tas kas mani aizrauj nav aktieru meistarība vai dikti dziļā stāsta doma, bet tās attiecības, kas ir Bellai ar Edwardu. Pat Mr.Pattinsons man tagad liekas tīri simpātisks eksemplārs ;), lai arī i...

13.12.2009 | cosmonaute

TĀ! Es esmu dikti sasprojusies! Vakar ome man iedeva kaut kādu vecu UNAS nummuru, šo to palasīju un uzdūros iztevijai ar Miku Ozoliņu. Un Izrādās, ka viņš arī dzīvo pēc "The Secret" principiem! Un no mana skatu punkta viņa arī tīri labi sanāk! Galu galā nav jau joka lieta uzfilmēt vienam letiņam filmu pašā filmu mekā, Holovudā! Intervi...

13.12.2009 | Ginge

sveikas nmeitenes... stasts dramatisks. tētis atbrauca man pakaļ uz slinmniu,lai aizvestu mājās,jo ārsti teica,ka varu braukt mājās un testus taisit vnk ierodoties slimnīcā noteiktajā laikā. tā nu es laimiga,ārte vel pasmejās,ka var redzet ka es nevaru sagaidīt ,kad tikšu mājās,sakrāmēju somu,iekāpju tēta 2 mēnešus jaunajā mašīnā ,braucam kādas ...

11.12.2009 | cosmonaute

Sen šeit neesmu neko rastījusi. Tikmēr ar lielu interesi lasīju savas kuras beidrenes blogu iekš klab.lv. Vienkārši viņa tik interesanti raksta. Viņas rakstītajā ir tāds miers... Liekas, ka viņa dzīvo tādā harmonijā ar sevi. Es arī tā gribētu. Nja, patiešībā man tagad vajadzētu ķerties pie kopsavilkuma komunikācijas teorijās, bet es šeit rakstos...

09.12.2009 | Ginge

tā nu sanācis,ka liek mani atpakal slimnīcā. t;a kā atkal kādu laiku klusēšu. vispar man vairs nav spēka.... gribas raudat,raudat un vel raudat. pazust no visiem un brinumaini izveseļoties...

08.12.2009 | Kechupinsh

Lai gan neesmu nekāds ziemas fans - labāk dzīvotu mūžīgajā vasarā, tomēr nu arī man sāk gribēties sniegu. Ārā tik draņķīgs laiks. Visu dienu liekas, ka ir kaut kāda krēslas stunda - pilnīgi neizturami. Nav ne saules, ne sniega. Un tad vēl tie cilvēki, kas staigā drūmām sejām un domām. Labi, saprotu, ka šobrīd dzīve nepavisam nav rožu dārzs, bet ...

07.12.2009 | fire

Labs rīts pirmdienā... Svētdienas vakarā man uzmācās domas par to, cik gan mēs patiesībā maz zinām par cilvēkiem, ar kuriem esam kopā... un tajā pat laikā ir cilvēki, kuri mums šķiet tik tuvi, lai gan mēs par viņiem nezinām tikpat kā neko! Jau labu laiku mokos ar savu divējādo pasauli, ar salīdzināšanu, ar domāšanu... vienu brīdi tam bija tik ma...

07.12.2009 | Ginge

tā nu sanācis,ka neapzinājos,ka attieci'bas aizņemt tik ļooti daudz laika,tapec nav sanacis ieraxtit nevienu rindiņu diezgan ilgu laiku. tad nu tā gajis man ir interesanti- pat ļoti... long story cut short- * vinsh man iedeva atslegas * iepazistinaju vinu ar darba biedriem ,jo vinsh bija mans + 1 draudzenes dz.dienaa * sastridejamies.ja ta to va...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits