Lasītāju blogs

06.12.2009 | Linda MoJoJoJo

Vai tas nav lieliski , atklāju vienu web lapu ( http://ienacunnoperc.eclub.lv ) , kur var iegādāties brendu lietas par tiešām pieņemamām cenām. Jā, zinu drošvien domāsiet , ka tas ir kaut kāds sūds , bet tā nav !!! Pati esmu iegādājusie un tiešām patīk. Vienkārši griēju ar Jums padalīties , un man ir vienalga, ko Jūs par mani sakat un domājat , ...

04.12.2009 | albatrosiks

Kā jau vairums no mums arī es pabiju Londonā ,bet ne darba meklējumos ,bet gan uz kāzām un kristībām..bet tas nav tik būtiski. Vienmēr ir licies ,ka Londona ir savādāka.Patika man centrālā Londona ,skaistas celtnes, interesanti cilvēki.Un galvenais ļoti daudz iespēju ,ne tikai darba iespēju. Un padzīvojot tur mēnesi ,atgriežoties mājās nolēmu ,k...

04.12.2009 | fire

Prieks mijas ar dīvainām izjūtām! Prieks par to, ka atkal viņu satikšu.. pavisam drīz! Es taču to tik ilgi gaidīju! Simtām reižu izdomājos domās – vai viņš grib mani satikt vai nē, vai man to vajag, vai nē, kā būtu labāk, utt. Gribas atkal viņu redzēt, to smaidu un acis.. Gribas viņam pieskarties.. citādi, kaut arī esam jau tikušies, viņš man tā...

04.12.2009 | Zane Rulle1

Nebiju nekad tā piedalījusies te konkursos un tagad slimojot izmēģināju, kā šeit ir! Itkā rādās, ka esmu laimējusi dāvankarti "Wax House& Ayurveda centre," tikai zvanīt gan neviens nav zvanījis. Ir kaut kāds laika posms, kurā viņi to izdara ? (t)

03.12.2009 | fire

Labrīt, labdien, labvakar! :-) Laikam jau tāds ir liktenis, ka jāpiedzīvo vairāki atteikumi, pirms saņem apstiprinājumu.. Tas tā ir ne pirmo reizi! Saka, jo ilgāka gaidīšana, jo lielāks prieks no kārtotā! Bet kad gaidi par ilgu, vai nesanāk, ka vairs tā īsti negribas – pāriet visa gribēšana? Un kā noteikt – ir par ilgu vai vēl var paspēt? Vai ir...

02.12.2009 | fire

Sveiciens pēcpusdienā! Man šodien dziļais besis nāk virsū! Tas lietus ir vienkārši nomācoši.. nu jau vairs nav normāli, ka līst visu dienu un pat nedomā mitēties... tad arī visādas drūmas domas nāk galvā! Lai gan viens otrs man ir aizliedzis domāt drūmas domas, bet ko es varu padarīt? Domām jau nevar pavēlēt, tās pašas atnāk un pašas projām iet....

02.12.2009 | Daina K.

ziemassvētki tādiem šausmīgi lieliem soļiem jau nāk šurpu, un mani pārņēma tādas kā dzīves pārdomas. es nonācu pie slēdziena, ka vēlos būt laba. muļķīgi varbūt, bet tā nu tas ir. es vēlos, lai no manas galvas pazūd tās skaudīgās, nievājošās un dusmu domas. bet visvairāk es vēlos, lai es spētu saprast savu omīti. viņai ir 80 gadu un paaudžu konfl...

01.12.2009 | fire

Sveika, dienas viducītī! :-) Tikko dzirdēju pa radio, ka no vakardienas uz šodienu redzētie sapņi ir jāatceras, jo tie mēdz būt viedi! Vai zini, ko es vakar redzēju sapnī? Ka es biju devusies uz kafejnīcu... No rīta tam nepievērsu ne mazāko uzmanību, jo tas nelikās nekas īpašs, bet izdzirdot radio teikto nolēmu palūkoties, ko tieši nozīmē redzēt...

30.11.2009 | fire

Čau, mīļā sirds! :-) Mani ir pārņēmis sniega un ziemas gaidīšanas drudzis! Nu cik var ilgi būt šis pelēkais un riebīgais laiks, kad apkārt ir dubļi un slapjums? Un tumšie mākoņi... vienu dienu pēc otras! Vai tiešām mūsu mīļās labās ziemas, kādas tās bija manā bērnībā, būs zudušas uz visiem laikiem??? Gribu sniegu! Tādu baltu un pūkainu, tādu, ka...

27.11.2009 | fire

Kāda jēga teikt – gribu Tevi satikt... un pēc tam nedēļu klusēt.... Bet tā jau ar tiem vīriešiem ir! Un tā situācija jau arī nav tik vienkārša, lai piezvanītu un teiktu – tad nu tā – gribi mani redzēt vai nē? Bet ilgoties man arī ir apnicis! Kamēr esi darbā, brauc mājās, kaut ko dari, tikmēr ir miers, bet kad gadās brīži kā šis, kad ir vienkārši...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits