Miljons gadus nekas nav rakstiits. Jau vairak neka 2 menesi aizvaditi sheit. Te joprojam silts, laigan jutas, ka nak ziema, ja pirms tam katru dienu temperatura bija 35-40 gradi, tad tagad labi, ja aiziet lidz 30 gradiem. Pa vakariem bez jacinas no majas vairs neiziesi. Bet lidz ar to, ka gaiss paliek vesaks, okeana udens liekas siltaks un var m...
Sievietes loma sabiedrībā un iespēja sevi realizēt katrā laikmetā un iekārtā bijusi ļoti dažāda. Bija laiks, kad sieviete tika uztverta tikai un vienīgi kā māte un bērnu aukle un ne mazākā mērā nebija domājams, ka sievietei būs teikšana un pat liela teikšana politikā un valsts dzīvē. Laikā, kad sabiedrībā valdīja izteikts patriarhāts, sievietes ...
njaa Miiljuminj veelies palasiit? ;)~~ Nju tad uzraxtiishu Tev ko iipashu! ;) Tuukstoshiem tumshi zili taurenji paceelaas spaarnos un tobriit es apjautu,ka esmu zaudeejusi Tevi... Sajuutu virpulji un izmisums... Dzelonjstieples paari manai maigajai dveeseliitei.. Aukstums un karstums-liesmas aptveera sirsninju un iegruuda mani bezdibenii...tobri...
Labrīt, Dienasgrāmata! Mani pamazām sāk pārņemt skumjas... Vai tas ir pārāk darbīgās nedēļas iespaidā, jo pa nedēļu padarīto darbu apjoms jau sen ir sasniedzis nedēļas beigas, bet kalendārās dienas nespēj tam tikt līdzi? Varbūt vienkārši lietus atnes skumjas? Nezinu... :-/ Vakar, kad sēdēju savā mašīnā stāvvietā, raudzījos uz lietus lāsēm uz pri...
Piedāvāju dažāda veida make-up! Esmu sertificēta vizāžiste - stiliste. Papildus piedāvāju iegādāties Mary Kay kosmētiku. Zvaniet - 27410812 Atrodos Siguldā
Heisā, hopsā, liekam jaunu bildi iekšā! :) Viss pamazām ieiet atpakaļ tajās sliedēs, kas bija līdz šim. Tas emociju pacēlums, kas bija pēc tikšanās, nu sāk aprimt un dienas rutīna dara savu. Zinu, ka tā ir labāk, jo, ja nebūs tā, tad nebūs it nekā. Bet es negribu it nekā! Vienreiz jau tam izgāju cauri, un otrreiz negribu. Ja jau viss izvērtās tā...
Es protu mīlēt divējādi - ar acīm un ar sirdi, tikai man tas nekad neizdodas vienlaicīgi. Vienmēr, kad iepazīstos ar kādu nežēlīgi izskatīgu pretējā dzimuma pārstāvi, kuru ieraugot, ļimst ceļi, un kad gandrīz vai jau iztēlojos, kā es izskatīšos viņam blakus, agrāk vai vēlāk pār mani nāk tā skarbā atklāsme, ka mums patiesībā taču nav nekā kopīga ...
Angļu valodas stunda. Zem galda esmu sakrustojusi savas jaunās, melnās kurpītes ar nelielu papēdi. Seja koncentrējusies darba burtnīcā un pirksti automātiski raksta uzdevumus. Ka tikai vairāk uzrakstīt, ka tik ātrāk paspēt, jo ja kaut uz mirkli atslābšu, atgriezīsies manas domas. Kaut kā skumji. It kā ne par ko. Blakus man sēž klasesbiedrene Die...
Labrīt! :-) Gaidīšana atmaksājas! Pirms gulētiešanas pārbaudot inboxu, pārņem prieks! IR! :) :) :) Kā vienmēr mīļā labā vēstule, ar mīļo, jau tik zināmo uzrunu!!! Un es atkal smaidu... Gribi zināt, kā tas viss iesākās? Pirms pāris gadiem (konkrētāk, pirms gadiem 3) savā sievietes dullumā, mirkļa vājumā izdarīju kaut ko sev gluži netipisku... Man...
tram ta ram ta ram. īsti jau nemaz nav ko raxtīt. gribeju vnk parātīties,lai Jūs zinātu ka es vel starp dzīvajiem. gāja man dažādi pa šito laiciņu. mocijos ar veselibu (veljoprojām) bet tai pašā laikā baudiju mīļus,jaukus uzmanibas apliecinājumus no mana Mr puses. Feina sajūta kad Tu nakts vidū uzmodies no tā ,ka kāds Tev nobučo pieri. vai mīļi ...