Sveika, Dienasgrāmata! Sen neesmu Tev rakstījusi, šķiet, būs kādi 5 – 6 gadi! :) Tu jau zini, pa šo laiku daudz, kas ir noticis. Bet svarīgākais ir tas, ka esmu nolēmusi atkal ķerties pie Tevis rakstīšanas! Man prieks! Ceru, ka Tev arī... Mazā zaļā kladīte nu ir pilna un tā kā jaunu turpinājumu es Tev reālā veidolā neesmu atradusi, tad nolēmu, k...
Uznācis tāds skumīgais... :( Jā un vēl esmu viegli aizkaitināma. Liekas, ka viss kaitina. Esmu neapmierināta ar visu un tai skaitā pati ar sevi. Skolā krājas parādi tā stulbā datora dēļ. Es zinu, ka izeja ir. Es zinu, ka izdomātu veidus ka nodot darbus, ja ne laikā, tad vismaz ne pēdējā brīdī. Bet nav negribas... Mani sēž slinkums pret pilnīgi v...
Tiku apcirpta. :-/ Un tagad svārstos starp dusmām uz sevi un cerību, ka kādreiz tas man atmaksāsies. Vai ir vērts savu muļķību un vientiesību pārvērst "pasaules glābšanā" un sava veida labdarības akcijā? Konteksts - esot svešā valstī, nerunājot valsts valodā (bet nedaudz to saprotot), "aizdevu" svešiniekam naudu, lai viņš tik...
18.novembrī ar ģimeni Rīgā paņēmām "Ģimenes info paku"... Cik liels bija mans izbrīns, ka mans novads vairs neatrodas Rīgas rajonā, bet gan Limbažu rajonā. Tāds nedaudz mulsinošs jaunums manai ģimenei. :D Bet viens labums ir. :p Varbūt tagad, par cik es vairs neskaitos Rīgas rajonā, varēšu dabūt vietu kojās. :D :p
Nu, meitenes, cik reizes savā dzīvē jūs esat iznākušas no savas kotlešu piedūmotās virtuves un iesēdušās kailas vai, vēl labāk, īpaši sarūpētā erotiskā veļā sava vīrieša klēpī, kad viņš kārtējo vakaru sēž pie datora? Nevienu? Priekš kam? Jums sekss tāpatās ir reizi nedēļā? Galvenais ir mīļums? Mīļums un sapratnes patiešām IR galvenais, bet neaiz...
Lai arī cik tas nebūtu nožēlojami tā nu tas ir. Man portatīvais tikai dumi sīc un iekšā neslēdzas. (e)(Pašlaik rakstu no sveša kompīša) Un līdz ar to mana mācību dzīve ir ka put! Ir jau moderni un ērti, ka augstskolās viss ir datorizēts, md. jāsūta netā un pat mācību grāmatas ir netā, bet ko darīt, ja gadās, ka uz pāris dienām noplīst kompītis? ...
Nu tā. Ko jūs domājat par jaunākajām tendencēm modē. Es domāj kapēc viss atgriežas no agrākajiem laikiem un tikai kaut kas tiek mainīts?! Vai tiešām mūsu laika dizaineriem un cilvēkiem pietrūka fantāzijas? Es negribu kosmisku apģērbu, bet vai tiešām tik grūti izdomāt ko jaunu...?!
Sniegs. Saka, ka sniegs ir tīrs un balts. Dažreiz pat piemin, ka tas esot svētības simbols. Teikās var izlasīt arī to, ka sniegs it kā esot sega, kura, ziemai atnākot, apklāj dabu ar sevi. Sasilda un dod patvērumu no aukstā sala. Bet vai tiešām vienmēr sniegs būs un asociēsies tikai ar to labo? Vai tiešām neviens nekad nerakstīs neko slinktu par...
nu tā kā es biju slimnīcā,tieši šajās dienās ieraudziju kuri cilvēki ir tie uz kuriem varu paļauties,kuri ir te priekš manis pat tad kad esu nožēlojama,nekur nederīga. un šajād dienās ieraudziju ,ka varu paļauties uz puisi par kuru nesen stāstiju. viņš bija tas kurš visu dienu pat darba atrodoties nemitīgi man raxtija sms tikai tapec,lai es nesk...
Nu, jau no sestdienas rīta esmu pieslimusi. sākumā biju domājusi riktīgi atpūsties, padarīt savu slimību par spa kurortu, bet kas man sanāca? Katru mīļu stundiņu es sēžu pie datora un skatos Vampire Diaries(starpcitu, tiešām labs seriāls) + dāvinu sev arvien jaunus kilogramus, ēdot visādus saldumus. :-D (l) Nu man pietiek, rīt uz skolu!!!!!!!!!!