Lasītāju blogs

15.11.2009 | Ginge

sveikas dāmas. kādu laiku nēsu apciemojusi cosmo.lv. tā nu sanāca,ka biju slimnīcā uz 4 dienām. tās kuras lasija manu iepriekšējo blogu zina,ka jau laicinu atpakaļ uztaisiju analīzes ,kuras nebija diezko labas,tieši pretēji. tagad itkā esu ārā no slimnīcas,bet sēzu gultā un nezinu palidzēs man tabletes vai nē. jo antibiotikas kuras jau 7 dienas ...

13.11.2009 | Iveta

Ir tik grūti pašai ar sevi.Mana diena sākas uzreiz ar domu - neesmu perfekta...Ēdiens manu dzīvi savā ziņā ir padarījis par elli - nevaru bez tā un nevaru ar to ... Manas rīšanas lēkmes mijās ar badošanos.Mana diena paiet domājot par ēdienu - ko ēst, cik daudz, nē,to nedrīkst,tu jau tā resna...Kad skatos spogulī,redzu tikai taukus.Reti ievēroju ...

13.11.2009 | bella2401

Ir brīži, kad tu nedomā ne par ko, tu vienkārši ļaujies dzīvei. Tu izbaudi katru brīdi. Tu apstājies un redzi mirkļa skaistumu. Redzi, cik dedzinoši sarkana ir mežrozes oga sniegā. Redzi, kā sniegpārslas smiedamās krīt tev uz deguna. Pamani, cik silts smaids ir tev tuvam cilvēkam. Un tu vienkārši esi tajā sekundē tik patiess, tavas izjūtas ir īs...

13.11.2009 | cosmonaute

"Esmu spēka pilna!" šo tekstu centos sev iestāstīt, vedot savu reksenīti vakar pastaigā. Pateisībā esmu pārgurusi, bet vēl tik daudz kas jādara, ka nekas cits neatliek kā iegalovot sev pretējo. Un galu galā saka tacu, ka gandrīz viss ir prātā, tāpēc arī nogurums man ir tikai domās. Patiesībā man spēks ir atliku likām un vēl šovakar un ...

12.11.2009 | Ieva Dvarionas

Asaras...Enjgjelji raud...Par tavu nokliidusho dveeseli...Es censhos iedegt gaisminju lai paraadiitu tai celju...Nee...Never actinjas ciet...Naac...Sheit ir izeja...KLuss kliedziens...Tava sirsninja kliedz...Vieniigi es to dzirdu...Raudi...Mazinjaa...nekaunies...Es esmu ar tevi...Izkliedz visu kas tev iekshaa...KLiedz!!!...Padod plauxtas...Re......

12.11.2009 | cosmonaute

Ahh... Jūtos apreibus! Dzērusi gan neesmu. Ir tāda kā sajūsma, par to cik forši, ka es esmu, ka mācos un ir tacu Lācplēša diena! Aij, tāds prāta patumsums. ;) Labu garastāvokli arī jums! (l)

11.11.2009 | _infinity

Sveikas!!! Visaam kam interesee Mary Kay kosmeetika,naakat pievienojaties, un uzziniet vairaak par to,un Jums intereseejossaam lietaam par skaistumkopssanu!!! .................................................... Mary Kay ir ekskluziva kosmetika no ASV. Savai klasei neticami leta, bet viss ir logiski- nav veikalu un parpirceju uzcenojumu! Es labp...

10.11.2009 | Liene Polakena

čau, čau! vakar noķēru iedvesmu un tapa man dikti forši auskari.. :-) prieks pašai. :-) domāju, būtu forši ar tādiem iepriecināt arī citas.. ;-)

10.11.2009 | Ilze Ilze

Vairākums cilvēku interesējas tikai par to mīlestības daļu, kuru saņem paši, tādēļ mēs cenšamies izskatīties pēc iespējas pievilcīgāki pretējā dzimuma acīs. Tikai retais ir gatavs dot vairāk un patiesi iemācīties mīlēt! Mīlestība sākas tieši ar tās došanu otram cilvēkam un tikai tad mēs varam to ņemt. Tieši spēja dot, ir mīlestības lielais noslē...

10.11.2009 | agucsss

paaris nedeeljas neesmu skatiijusies, kas notiek cosmo.lv. Pashlaik garlaikojos baaraa, noleemu apsveicinaaties ar cosmo meiteneem. Pashlaik ir apmeeram pus 11, aaraa kaadi 25 graadi. Peedeejaas dienas diezgan maakonjainas, bet silts taapat. Nekas jauns sheit nenotiek, saak palikt nedaudz garlaiciigi, bet par doshanos atpakal uz latviju nedomaaj...