Lasītāju blogs

09.11.2009 | frany

nu kaapeec zin ko gaidi visvairaak (uz doto briidi) , kaveejas visilgaak? katru riitu gaidu pastnieku ar ceriibu,ka nu shodien atnesiis manu pierakstu uz usg. tik ljooooti nevaru sagaidiit naakamo usg, sirds nemieriiga!gribas apstiprinaajumu,ka ar mazo viss kaartiibaa... / taam kas briinaas kaapeec pierakstu gaidu pa pastu, taam varu pateikt- te...

07.11.2009 | Elīna Elēna Dubinska

Sveikas! :) Varbūt kādai ir vecie cosmo žurnāli (2007.gada- februāris, marts, aprīlis, maijs, jūnijs, jūlijs, augusts un 2009.gada aprīlis, maijs, jūnijs, jūlijs, septembris un oktobris ), kurus var man iedot? Man vienkārši ļoti, ļoti vajag izplēst dažas lpp par modi.. un varbūt tie žurnāli jums vienkārši stāv un jūs vairāk to nelietojat.. Būšu ...

04.11.2009 | Dellicious

Esmu tikko atnākusi no skolas. Augstskolas. Šodien bija eksāmens, par kuru baidījos vismaz pēdējo nedēļu. Pārsteidzoši, ka mana intuīcija pēdējā laikā arvien biežāk liek par sevi manīt. Es, protams, paļaujos. Un neesmu vīlusies. Taču paralēli tam, esmu pieļāvusi iespēju, ka tās vienkārši ir sakritības. Vēl pārsteidzošāk - šodien izzuda visas man...

03.11.2009 | Dellicious

Šodien mani līdz asarām aizkustināja šī dziemsma. http://www.krustaskola.lv/1/288/ (zem foto ir iespēja noklausīties dziesmu) Negribu izvērsties garos un neko neizsakošos tekstos. Vismaz ne tagad. Šobrīd man pietiek ar to, ka jūtos lepna, ka esmu latviete. Tā ir bijis un būs vienmēr!

01.11.2009 | cloo

31.10.2009 | Zane Nebeta

Aizvien lielāku popularitāti iekaro Vintage jeb bieži vien tā dēvētā krīzes mode, kas nu jau kļūst par teju vai dzīvesstilu. Lai arī interese par Vintage drēbēm, aksesuāriem un citiem priekšmetiem ir liela, ne visi zin, kur tad īsti atrodamas šīs "zelta bedres". Jau vairāk kā divus mēnešus es veidoju THE PURPLE BLOG, kurā stāstu par da...

31.10.2009 | emerii

Malkoju tēju un domāju par attiecībām. Par romantiskām attiecībām. Kāpēc tās cilvēkiem ir tik svarīgas? Kāpēc sabiedrībā valda uzskats, ka, esot viens, cilvēks nevar būt laimīgs, viņa dzīve nevar būt piepildīta? "Neuztraucies, tu noteikti vēl satiksi savu īsto", tā parasti uzmundrina mammas un draudzenes, bet kurš ir teicis, ka mums ka...

29.10.2009 | Liene9

vakar jūtos vienkārši superīgi! kapēc? nav ne jausmas... vakardiena vispār bija laba.. visu dienu nepavadīju mājās kā divas iepriekšējās dienas! varbūt svaigais gaiss nāca par labu?! vakar arī parādījās vēlme pēc nedaudz lielākas kārtas kosmētikas.. ja ņem vērā, ka parasti esmu par slinku, lai krāsotos, tad šodien laikam sanāk, ka to izdarīju ar...

29.10.2009 | Adriana

Gadā ir tikai divas dienas,kurās mēs neko nevaram iesākt: viena ir vakardiena un otra - rītdiena. Tādējādi šodien ir īstā diena,lai mīlētu ,ticētu, darītu un galvenokārt - dzīvotu!

27.10.2009 | piparene

Es nezinu, kāpēc, bet sāku te pavadīt arvien vairāk laika. Iespējams tāpēc, ka saprotu, ka šeit "dzīvojas " tiešām feinas meitenes, ar kurām domāju, ka varētu saprasties labi arī reālajā dzīvē, ne tikai virtuālajā. Un sarunas vedas pavisam nepiespiesti, jo rādāks, ka ir kopīgas intereses un uzskati par dzīvi, varbūt pat vērtibas. Tas t...