dāmas

27.10.2009, piparene
Es nezinu, kāpēc, bet sāku te pavadīt arvien vairāk laika. Iespējams tāpēc, ka saprotu, ka šeit "dzīvojas " tiešām feinas meitenes, ar kurām domāju, ka varētu saprasties labi arī reālajā dzīvē, ne tikai virtuālajā. Un sarunas vedas pavisam nepiespiesti, jo rādāks, ka ir kopīgas intereses un uzskati par dzīvi, varbūt pat vērtibas. Tas tiešām ir tik forši atrast jaunas paziņas, iespējams pat draugus ar laiku!!! Biju jau to aizmirsusi, jo kādu laiku sanācis ar vairāk vai mazāk vieniem un tiem pašiem cilvēkiem satikties. Jā, forši :) Un šodien...tik jauki, ka meitene, kura no manis brošiņu nopirka, iedeva man sirsniņšokolādītes :) tiešām mīļi :) ( viņa jau pati zinās, kura tā ir ) Cilvēki ir forši. Nav vērts koncentrēties uz ļaunībām :)

Komentāri [14]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
ir ju ir te dažādas meitens, bet es koncentrējos uz foršajām :)
Citas lai cīnās pašas ar sevi :)
29.10.2009 01:21 | saite | Atbildēt

+0
man te arii dikti patiikas. vienmeer var noprast kad kadai meitenei ir slikts,labs gariigais. Parzinu un zinu ko aptuveni no katra gaidit. tapec ja sanjemu asu komentaru no kaadas ''ikdienas-iignules'' vairak tas mani pilnigi neuztrauc. meitenes te ir gan loooooti forshas gan netik forshas. gribas looti satikt Jus dzivajaa,bet diemzelpaslaik tas ir nereali ;(
28.10.2009 17:32 | saite | Atbildēt

+0
man ar šeit patīk :-D
28.10.2009 13:02 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
28.10.2009 13:01 | saite | Atbildēt

+0
esmu iekšā šajā visā ;-) gribu satikt meitenes, iespējams, ka izveidosies labs kontakts un varēsim regulāri tikties un labi pavadīt laiku :-P
28.10.2009 02:09 | saite | Atbildēt

+0
es arī šeit visu vasaru nodzīvojos,nenožēloju,jo tiešām bija interesanti. protams,bez šāda tāda skarbuma arī neiztika,bet tomēr tas pozitīvais ņēma virsroku un esmu ieguvusi arī jaunas draudzenes! :-)
28.10.2009 01:47 | saite | Atbildēt

+0
Esmu te no foruma pirmās pastāvēšanas dienas un te vairs neliekās tik interesanti.
27.10.2009 21:25 | saite | Atbildēt

+0
Piparene, piekrītu tev par visiem 100%. Tiešām te ir daudz foršu meiteņu un arī mani šis forums aizvien vairāk un vairāk "ievelk sevī" :D
27.10.2009 18:13 | saite | Atbildēt

+0
Es ar no pirmssākumiem :)
27.10.2009 17:46 | saite | Atbildēt

+0
ha :)
es te kuļos jau kopš portāla pirmssākumiem, bet nez, kaut kā nav izdevies ar nevienu meiteni sabīdīt tuvāku kontaktu :-P
27.10.2009 17:26 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits