...šodiena nav parasta diena, vismaz man nē.. pa Tv rāda kātējo meksikas ziepju operu.. mazliet muļķīgi, bet tā rada mājīgu noskaņu.. + vēl tase piparmētru tējas un garastāvoklis noteikti būs labs visa vakara garumā :-) ...šodien izgrebu savu helovīnu ķirbīti.. maziņš un omulīgs.. :-)
hū. beidzot tas laika sprīdis, kad mani viss kaitina, neapmierina un uzdzen dusmu, ir garām. ir jauna nedēļa, un turpmāk daudz lietas mainīsies. šorīt nolēmu, ka es savu dzīvi svinēšu. nolēmu uz visu skatīties pozitīvi un līdz šim man lieliski izdodas: * nolēmu zābakus nepirkt šomēnes, bet gan atlikt tikai pusi no nepieciešamās summas un nākammē...
Nu jau vairāk kā pirms diviem mēnešiem dienas gaismu ieraudzīja Latvijas ielu modes blogs FASHIONDINNER.lv. Doma par šādu blogu tā veidotājai Beātei Ligerei radās jau sen, iedvesmojoties no citiem ārzemju ielu modes blogiem, kā, piemēram, hel-looks.com un hoyfashion.com. FASHIONDINNER.LV ideja ir apkopot un atspoguļot stilu Latvijas ielās. Iespē...
Kāds laiciņš ir pagājis.. šovakar uznāca klusa vēlme kko uzrakstīt.. Draugam atkal ir darbs :-) es par viņu, protams, ļoti priecājos, bet..kā jau visām lietām arī šim aspektam ir savi mīnusi. viņš ir tur-es te. jā,es cenšos to saprast, ka viņš šobrīd nevar atrast Rīgā tādu darbu, lai varētu normāli dzīvot mēs abi kopā.. tur viņam darbiņš ir labs...
šodien jau tie vējuvēji ir pierimuši, un par vakarnakts gaudošanu un lapu bezkaunīgo raušanu liecina vairs tikai lauztie zari grāvjmalēs un "akdievsakšausmas" ziņas televīzijā. nē, nē, man nav nekas pret vēju. arī pret lietu un aukstumu ne. es vakar sapratu, cik tālu mēs esam no dabas. no tāda īstuma, patiesuma un vienkāršības. runa vi...
Mīlestība, mīlēt, cienīt, saprast, uzklausīt. Ar ko īsti atšķiras mīlestība starp sievieti un vīrieti no draudzīgas mīlestības, no radnieciskas mīlestības? Vai jūtu ķīmija patiešām ir tā, kas liek lidot, liek saredzēt dzīvi daudz košākās krāsās, liek sirsniņai strauji pukstēt? Katram ir savi uzskati vai izpratne par mīlestību. Par šo tēmu ir nes...
Lai gan ārā vēss, slinkums šodien mani neatturēja no idejas par rudenīgu pastaigu īstenošanas. Ārā bija auksti, bet pastaiga izvērtās pavisam interesanta. Ieliku somā fotoaparātu un devos ielās. Pārbraucu pāri Imantas gaisa tiltam, jo slinkums bija iet tik lielu gabalu. Tas nekas, ka nodoms bija pastaigāt. :-D Izkāpu pie Botāniskā dārza un devos...
Mēs tikāmies, kā putni tiekas gaisā, Kas iecerēto krastu meklēt prot, Bet tomēr dienas vieglprātīgi kaisot Mēs - šķirāmies - viens otram spītējot Tu pateici, ka nemīli mani Es sapratu - Tev patīk sāpināt Un tonakt, tālām zvaigznēm vēsi zvīļot Mums arī vārdos vēsums jaucās klāt Tik bieži domāju par Tevi.... Un pārmetums man vienmēr līdzi ies &quo...
Pēdējā laikā arvien vairāk dzirdam jautājumu - kāpēc tik daudz sieviešu, neskatoties uz to, ka ir skaistas, gudras un čaklas, tomēr nespēj atrast sev piemērotu partneri un dzīvo vienas? Vai tiešām vaina ir jāmeklē kur dziļāk - jādodas pie psihologa un jālūkojas pēc kādas sen aizmirstas bērnības traumas? Man arī nav bail, ka mani kāds varētu uzsk...