Izlaiduma laiks ir brīdis, kad jaunieši var atvilkt elpu pirms jaunām uzvarām un izbaudīt to, ko dēvē arī par izlaiduma drudzi, kad tiek pirktas un šūtas kleitas un uzvalki, kas pēc iespējas vairāk izcels viņu personību. Par romantiku Latvijas modes mākslinieka Dāvida domas par izlaiduma tērpu bija kā uzskicētas, jo dizainers uzbūra moderna izla...
Tā kā jaunas meitenes mēdz ietekmēties no vīriešiem, ar kuriem mīlējās pirmoreiz, tad bieži vīriešu nezināšana un seksuālās sapratnes trūkums ietekmē sievietes izturēšanos visā viņas tālākajā erotiskajā dzīvē. Tomēr dzimumakts zināmā mērā līdzinās dejai — sieviete gan ir atkarīga no vīrieša vadības, bet viņa zina, kur likt kāju, un abiem partner...
Valentīna dienā — tuvāk sirdij! Šokolādes konfekšu un citu saldumu dāvināšana Svētā Valentīna dienā ir tradīcija jau kopš 17. gadsimta. Lai apvienotu tradīcijas ar patiesiem mīlestības apliecinājumiem, «Rimi» piedāvā «Mīlestības receptes», kurās sniegti padomi, kā svētku kārumus saviem mīļotajiem varam pagatavot paši. Receptes piedāvā idejas iec...
Viens no veidiem, kā vīrietis atzīstas savās jūtās, ir mīļotās sievietes iepazīstināšana ar ģimeni un tuvākajiem draugiem, jo tas liecina, ka viņš patiešām mīl. Turklāt šāda rīcība liecina ne tikai par to, ka vīrietis ar jums lepojas, bet arī to, ka viņs vēlas jūs iepazīstināt ar tiem cilvēkiem, kam viņa dzīvē ir liela nozīme. Viņš grib, lai jūs...
Visās tajās dzimumu cīņās par šķiršanos, pamešanu, to, kurā vecumā drīkst šķirties un kurā vairs ne, pilnīgi tiek aizmirsta cieņa. Nespēja šķirties civilizēti vai/un pieņemt tos, kas to spēj, ir rādītājs sabiedrības zemajam intelektuālajam un emocionālajam līmenim. Protams, šķiršanās nav nekas slavējams. Bet dīvaini, ka sabiedrība ir nemierā nev...
Manas runas ir garas ir skaljas Nenoturees tuukstosh rokas Izteikumu deelj man buus jaapaciesh elles mokas Tu saki ka ir traki teksti Mani nesaprati Bet es tomeer turpinaashu Kaut vai visu nakti Galvu augshaa mana miiljaa Nebuus tagad jaapuush trubaa Arii par tevi buus Kaut kas shajaa dziesmaa Es speekus sanjemu un atnjemu Tev tavu atminju Un kl...
Nesen aizdomājos par skaistumu kā etalonu, par skaistumu kā pienākumu, skaistumu kā pieradumu un skaistumu kā muļķību. Sanāca, ka bija jādodas uz kādu iestādi Pārdaugavā, kas, pēc mammas teiktā, savu vietu nebija mainījusi jau vismaz gadus 20. Arī pēc izskata samērā noplukusi ēka, kas droši vien savu restaurāciju nepiedzīvos. Nav jau Gaismas Pil...
es vēlos satap savu oto pusīti es vēlos iepadzīties ar kādu puisi es vēlos lai viņam patiktu tāda kāda esmu relajā dzīvē.betlai viņš mani mīētu, vai viņš mācētu dziedād,bet man pašai nav neviena drauga un draudzenes,manā pilsētā. kā es ienīstu savu džīvi es nevaru ciet savu dzīvi es vēlos izlaudēties ja man būtu draugi īstajā dzīvē?!. 8-) ;-) :-D
...es piedzimu! ...man ļoti patika šī pasaule! ...es ienācu ģimenē, kur jau bija brāļi un māsas! ...man viņi ļoti patika! ...es augu un pieņēmos prātā! ...tad jau sāku iet skolā! ...uzradās arī simpātiski puisīši, kas man ļoti patika! ...sāku kļūdīties un labot tās! ...tad jau izlaidums! ...vēl viena skola un izlaidums ...visam pa vidu - mācos d...