kādreiz gāju mākslas vingrošanā. varēju izdarīt daudz lietas. tagad esmu nolēmusi atkal pastaipīt sevi kaut vai tik tālu, ka varu atkal uztaisīt špagatu. tālu jau vairs līdz tam nav... bet vēl kāds laiciņš nepieciešams!:D
nu viss joprojaam ir baigi forsi, karstums ir taads, ka veemiens naak, bet sodien okeaanaa bija milziigi vilni, skalojaas paari lavas akmeniem :D es esmu galiigi apslimusi, bet nu tas jau bija gaidaams sheit :D
Paldies par iespēju novadīt vienu mācību stundu pirmajā klasē. Dažam tā varbūt bija tīrā izklaide, citam savukārt treniņš iespējamai nākotnei. Tāpēc arī uztraukums dubultlielāks nekā jebkur citur. Un tad es tā padomāju - kas tad mācīs tos mūsu mazos ķiparus ja ne mēs paši? Mašīnas? Datori? Skolotājs būs vajadzīgs vienmēr. Bērniem, bērnu bērniem....
Rudens... Ilgi domāju ar ko man šis gada laiks patīk un tai pašā laikā – kamdēļ man viņš liekās tik drūms, pelēks, depresīvs... Atceros, savus neskaitāmos (12mit, neskaitot augstskolas gadus) skolas rudeņus. Tas bija pozitīvu emociju un mazu satraukumu pārpilns. Pakrūtē kņudēja, jo bija jāmiņ taciņa uz skolas pusi. Uz skolas, kurā mīt daudzas gu...
Vienmēr esmu vēlējusies iemācīties franču valodu. Tā ir tik skaista. Šķiet cilvēki tajā nerunā, nečukst,nespēj kliegt. Franciski var tikai mīlēt. Vakar pavadīju visu vakaru mācoties šo valodu onlainā. Izvēlējos tēmu "restorāns"... Pēc 3 stundu ilga ceļojuma restorāna ēdienkartē, nākamajā rītā atceros tikai vienu vārdu... izrunā to &quo...
Es te tā sēžu un domāju... Cik daudz ir tādu sīkumu, kas manu dienu piepilda un liek man pasmaidīt, pasmīnēt, paķiķināt. Es te tā rakstu tik’ tāpēc, ka šodien to sīkumu ir pārpārēm, un man gribas ar jums padalīties prieciņā. Vispār man prieks par sevi. Par manu raksturu un temparamentu, tā teikt. Esmu sangvīniķis, un, man liekas, ka sangvīniķi i...
Savā pirmajā, bet ceru, ka ne pēdējā ierakstā blogā es domāju par uzticību, egoismu un klausīšanos. Kāpēc mums vienmēr paliek vieglāk, ja mēs kādu spilgtu pārdzīvojumu izstāstām kādam citam? Vai mēs domājam par to, ko vēlas cilvēks, kuram mēs gribam uzkraut savu bēdu? Vai Tu kādreiz esi gribējusi, lai labāk nemaz nezinātu, to ko Tev kāds tikko u...
Nu ko, gandriiz jau nedeelja sheit aizvadiita. Esam jau loti labi iedziivojushaas, taa kaa viss notiek :) Galvenais, ka alus un cigaretes sheit ir super leeti :D Leetaakaa cigareshu pacinja maksaa 49 euro centus :D Nu taa, kaa jums tur? Briizhiem sheit to karstumu iztureet nevar, visu laiku arii saule spiid, bet nu labaak nekaa lietus jau ir! Ri...
Kurš teicis, ka mājas drēbes nav svarīgas? Tās ir manas dzīves mīļākais apģērbs, kas izskatās ļoti jocīgi un ir bezgala ērtas. Un šodien es iegriezīšos second hand veikalā, lai nopirktu sev lielu, mīkstu t-kreklu. Pēc tam došos uz veikalu, lai nopirktu sev krāsas baloniņu. Man jau ir uztaisīti šabloni, manas mājas drēbes tagad iegūs manu slēptāk...