Nu chau :D Mums viss kuul vairaak vai mazaak. Dziivojam 3. ielaa no okeaana :D pashlaik aaraa ap 23 graadiem, pa dienu pie 30 :D Kaa jums, ljoti auksti ? :D Okeaanaa melnas smiltis, debesis gandriiz zilas, visi super happy :D Tehnika te ir ljoti leeta, arii smarzhas un tamliidziigas lietas :) Labi, pagaidaam ar sho arii pietiks, tas bija neliels...
Mazliet velk uz skumjo :-/ Ģimenes draugi pagājušonedēļ sakravāja savas pekeles un aidā uz Germany. Vīram vispār, lielākā daļa draugi jau ir aizbraukuši, tagad arī mana svilpaste māsīca taisās prom.. :-/ Tik ļoti skumji, ka cilvēkiem ir jāaizbrauc. Ja nebūtu darbs, ģimene, universitāte, ehh.. tad jau es arī droši vien šeit ne mirkli neuzkavētos....
Šoreiz būšu neredzamais novērotājs, kas jūs apgaismos manā vidusskolnieces ikdienā piredzēto. 1.Situācija nr1. Trešdiena. Literatūra. Ir naivi teikt, ka klases kolektīvs var būt saliedēts vai draudzīgs, jo tajā vienmēr valda iekšēja anarhija. Stundā notiek disukusija un ir jāoilda uzdevumi lapā. Bobijs ir klasiskais malā sēdētājs un atstumtais, ...
Pāris dienas atpakaļ uzzināju, ka attiecību jomā esmu ļoti kategoriska (lai gan galējības vienmēr bijusi mana specialitāte). Pati jau kuro dienu mokos sirdssāpēs un aizvainojumā, tomēr par sava lēmuma pareizību nešaubos. Uzzinājusi par nu jau bijušā sānsoli kādā pasākumā, bez ierunām izmetu visas viņa mantas un viņu pašu no savas dzīves. Pie viņ...
Tā vienkārši iedomājos.... par virtuālo vidi.Kā ir ar tiem visiem iepazīšanās un draudzēšanās portāliem?Vai nav tā,ka veidojam tur savu vēlamo realitāti? Gandrīz katrā tāda tipa saitā ir tāda opcija kā privātā albuma izveidošana vai vismaz foto pievienošana.Bet kādas fotogrāfijas gan mēs tur pievienojam?Vai tās, kas atspoguļo realitāti?Vai arī t...
Klīst asara pa ceļu klusi, No kā tā kritusi, kam tā ir zudusi? To nepateiks ne viens ... Ne saule, mēness, lietus arī vējš... Kam dēļ tā kritusi, No ka tā nākusi? To zina tik šī asara ... Šī sāpju pilnā atmiņa ... Tik vientuļi, Bet brīžiem cēli. Tā savu ceļu turpina, Bet klusē vien šī asara ... Šī mēmā ceļiniece, Kas kāda sāpi nes, Kas nepateiks...
Raktu jau kādus 2 gadu dzejoļus, droši vien nekādi izcilie jau nav, bet manu dvēseli dziedē. Ikvienam ir iespēja savus daiļdarbus publicēt skolas žurnālā, labprāt to darītu, bet slinkums savus dzejoļus pielabot, pie tam kauns un bailes par apkārtējo viedokli. Un nevaru saņemties. :-/ Uzdrīkstēties bail.
Izlasīju grāmatu, sākums likās vienmuļš, bet beigās iepatikās. Gribējās ātrāk uzzināt kā šopaholiķe no parādiem tiks vaļā. Iespaidīgi, bet man liekas, ka realā dzīvē, tā paveiksies tikai katrai 1000 sievietei :)
Kāds ir vienkāršākais veids, kā izmēģināt pozu 69? Varbūt ar kādu pazīstamu vīrieti? Ko pateikt seksa laikā, lai tas neizklausītos garlaicīgi vai pārāk piedauzīgi? Cikos tev rīt uz darbu? Kāda ir patiešām laba dziesma kaislīgam seksam? Jebkura, kuru nedziedi tu pati. Kā es varu sniegt baudu vīrietim ar vibratoru? Uzkuļot ar to saldējuma kokteili...
Nu ko, rīt pēdējā diena Latvijā. Beidzot koferi ir sakrāmēti, cerams, ka mani svari nemelo un lidostā nebūs pēkšņi no kaut kā jāatvadās :) Izberzu arī māju, visu atstāju tīru, istaba mana liekas tik tukša un nekāda :) Plaukti tukši, skapis arī, nekas neliecināti par to, ka es te dzīvoju :D Biju domājusi aiziet patusēt pēdējo reizi, bet nezinu, k...