Kāds man čukst, lai saņemos

21.09.2009, lonely_girl
Raktu jau kādus 2 gadu dzejoļus, droši vien nekādi izcilie jau nav, bet manu dvēseli dziedē. Ikvienam ir iespēja savus daiļdarbus publicēt skolas žurnālā, labprāt to darītu, bet slinkums savus dzejoļus pielabot, pie tam kauns un bailes par apkārtējo viedokli. Un nevaru saņemties. :-/ Uzdrīkstēties bail.

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
sveika!:) iesaku Tev sanjemties un saakt publiceet tos:)..paliidzeeju vienam draugam uzsaakt shadu procesu..vinsh ar bij kautriigs,negribeeja tos raadiit utt..bet atrada manii personu,kas lasiija,atbalstiija un mudinaaja to dariit..un tagad jau publicee tos draugiem.lv dienasgraamataa un veel shaados taados saitos...un cer izdod savu graamatu!!!
atrodi ar kaadu personu,kura pamudinaas,izlabos un paliidzees un lai sapnis piepildaas:)
23.09.2009 00:03 | saite | Atbildēt

+0
šādos konkursos sapratīsi,ka ir daudz tādu kā tu,kuri ir iesācēji šajā lauciņa,taču meklē iespējas sevi pilnveidot! neveiksmes gadījumā gūsi vismaz vairāk drosmes piedalīties arī kur citur,un varbūt pat tas liks sasparoties! ;-)
veiksmes gadījumā,protams,prieka būs vairāk,un gan jau arī iedvesmas! tad arī būs uguns kristības izturētas un drosmes būs vēl vairāk!
22.09.2009 00:18 | saite | Atbildēt

+0
hey! es arī rakstu dzejoļus,nu jau kādus gadus 5...
varbūt ir kāda skolotāja,vai kāds tev pazīstams cilvēks,kas ar to nodarbojas,kurš varētu šādus tādus knifiņus ieteikt?
arī man ir slinkums savus dzejoļus labot,bet šad tad pārlasu un laboju tik ilgi,kamēr pati uzskatu,ka tie ir pietiekami labi! :-)
ja kaunies par citu viedokli,tad iesaku savus spēkus izmēģināt kādā literātu konkursā,doties uz tikšanos ar kādu slavenu rakstnieku vai dzejnieku,kur iedvesmojoša enerģija tonnām vnk plūst pa telpu :-)
nav vajadzīgs izpatikt apkārtējiem! galvenais ir tas,ka darbiņā ir daļa tavas dvēseles! ja būsi rakstījusi ar sirdi,tad arī citi to saskatīs un novērtēs! ;-)
nav ko baidīties! ;-)
22.09.2009 00:14 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits