Lasītāju blogs

18.09.2009 | agucsss

Šodien bija mana gandrīz no jauna pirmā pieredze braukšanā ar automātu :D Sākumā domāju kā var vispār ar kaut ko tādu pabraukt, bet uz beigām, it īpaši sastrēgumā domāju - ak, cik lieliski! :D Un tā radās ideja, ka manai mašīnai jābūt automātam :D Pašlaik joprojām pārkrāmēju koferus un ar katru reizi apģērbu kļūst arvien mazāk un mazāk :D Tēvs s...

18.09.2009 | marchixa

mana ideālā kombinācija draņķīgas dienas noslēgumam = karsta vanna + mega liela krūze kumelīšu tējas ar karoti medus un saldajā sms no mīļotā puiša (l)

18.09.2009 | marchixa

nu kāpēc saslimt vajag tieši nepiemērotākajā laikā? (e) ai,vnk velk uz kašķi (t)

18.09.2009 | agucsss

Shodien bijaam ar maneejo muzhiku romantiskaa pastaigaa turaidaa. Baigi forshi iisteniibaa, kaa mazs celjojums sanaca :) Vienu briidi gandriiz apmaldiijaamies kaut kaadaa saules takaa, kur ik pa briidim nesaproti vai atrodies veel latvijaa vai tomeer dzhunglos :D Arii suns ir pamatiigi nostaigaajies un tagad gulj kaa beigts. Apvienojaam patikamo...

16.09.2009 | agucsss

Ballītes otrdienas naktī nepavisam nav laba doma! Nesen atvilkos mājās, galva nenormāli sāp un tāda sajūta, ka džingulis vēl tā īsti nav izgājis :D Žagojos jau kādas minūtes 20 un nevaru nekādi apturēt :D Mācība turpmākajai dzīvei - nevajag jaukt šampi ar vīnu un nevajag dzert tik daudz :D

16.09.2009 | lauvinja24

Es nebiju domajusi ka dzive ta var mainities viena menesa laika! (t) mani piekrapa milotais cilveks ar pazistamu cilveku, pati zaudeju darbu, nebija iespejas ar ko apmaksat skolas kredituCik gan daudz es taja menesi izleju asaras par sev sagadatajam sapemvel tagad liekas ka nespeju visam parkapt pari un pieceltiesPa galvu mokas dazadas domas.......

15.09.2009 | royal

Shodien, kaa jau visas pedejaas dienas (e) Atnaaku majaas un mans Muris sagaida mani kokaa nu un lejaa kaiminju treknais taksis skalji rej. Ieshu suudzeeties kaiminjam, lai savaac to bezskauniigo lopu. Manam kakjim ir tadas pashas tiesiibas uztureeties pagalmaa, kaa tam sunim!! Shii jau ir otraa nedeelja, kopsh tas suns terorizee manu kakji. Man...

15.09.2009 | Dita1

Nu jau divas nedēļas esam šeit nodzīvojuši. Doma ir, ka mājās aizbrauksim tikai uz Ziemīšiem un atpakaļ. Es gan vēljoprojām esmu bez darba, ir tikai pāris saimnieki kaut ko painteresējušies, nekā īpaša.. Sestdien bijām ievērtēt Lillehammer nakts dzīvi, tika novērots, ka šiem pārsvarā visi pa house party dzīvojas - logi vaļā, mūzika un smiekli.. ...

15.09.2009 | sisija_19634

Labrīt, pasaule! Vai tu pēc manis ilgojies? Padsmit minūtes pēc pamošanās, tiek nolemts, ka skolas korim mani šodien neredzēt - tā vietā tiek dzerta karsta tēja un cerēts, ka uz ceturtdienas rīta kori gan mana balss jau būs labākā kondīcijā. Par spīti tam, ka šodien ir jauna diena un man ir jāsāk no sākuma, un ar labām domām, es tomēr nespēju sk...

15.09.2009 | agucsss

Pāris dienas izlaidu, bet nekas :D Šodien beidzot biju savā pirmajā izbraukumā ar auto, baigi forši! :D Man JAU iepatikās ļoti pārkāpt noteikumus ha ha :D Tagad jāsāk krāt uz auto Tenerifē 8-) Nekas tās baigi daudz nav noticis, visu laiku esmu skriešanā, pēdējā nedēļa, pēdējās lietas daru, skrienu un daru, skrienu un daru, jau sāk nedaudz apnikt...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits