Lasītāju blogs

14.09.2009 | Vivita Leismane

Reiz saviem draugiem biju uzdevusi jautājumu – kas piešķir viņu dzīvei jēgu? Cik dažādi ir mani draugi, tik dažādas bija viņu atbildes. Šodien man pašai jāatbild uz šo jautājumu... Vēl aizvien es domāju, ka tādas vienas lielās laimes un veiksmes formulas nemaz nav. Tā lielā laimes sajūta veidojas no daudziem maziem prieka un apmierinājuma mirkļi...

Vēl nedzimušu dvīņu pāris sarunājas mātes vēderā... „Saki man, vai tu patiešām tici, ka pastāv dzīve pēc piedzimšanas?“ jautā viens dvīnis otram. „Jā, pavisam noteikti! Šeit iekšā mēs augam un kļūstam stipri, gatavojoties tam, kas būs ārā“, atbild otrs dvīnis. „Man šķiet, ka tās ir muļķības!” saka pirmais. Nevar taču būt dzīve pēc piedzimšanas –...

" ..Visa dzīve ir iešana pretī sev! Tikai sev. Tas ir galvenais mērķis - izzināt un iepazīt sevi! Lai galu galā nonāktu pie saskaņas. Bet, ja cilvēks no šī ceļa novirzās, tiek dotas sāpes. Lai naktī, kad sāp, viņš būtu spiests domāt. Par sevi!.. " / Zita Ramma /

13.09.2009 | yuhuuu

Pēdējā laikā notikumi manā dzīvē un mans dīvainais (saprast - nebūt ne stabili pozitīvais) domāšanas veids pavisam ir sašūpojuši manas pašapmierinātības laivu - vakar naktī asaras pāri tās malām skalojās uz mīļotā pleciem. Un - bez reāli pamatojama iemesla. Tādos brīžos ir TIK labi, ka blakus ir tāds Viņš, kurš nebeidz atkārtot uz manām gaudām p...

12.09.2009 | sidze

hmm..5dien braucu no Rīgas uz mājām un ievēroju, ka lapas palikušas vēl rudenīgākā nokrāsā.. Itkā jau gribās to rudens skaistumu! Bet tajā pašā laikā- nu ļoti negribās drēgnās, pelēcīgās dienas! Kas zin..varbūt šogad beidzot ar draugu aizbrauksim uz Siguldu :-D Bet nevar jau sapriecāties.. Šonedēļ skolā sāksies kārtīgas lekcijas.. diezgan daudz ...

11.09.2009 | _lapsa_

Nekādi nevaru tikt pāri vakardienai... Viņam bija dzimšanas diena.. No rīta pajautāju, kā ar svētku sajūtu, kā jūtas savos 25, pajautāju par mūsu vakara plāniem, bet viņš bija manāmi neapmierināts, ka kaut ko jautāju. Tā mēs visu dienu nostrīdējāmies ar SMS palīdzību... Sākumā tāpēc, ka viņam nav laika, pēc tam, KĀPĒC viņam nav laika utt. Raksto...

11.09.2009 | agucsss

Murgs nevis riits :D Paguleets ir vien 4 stundas, reibonis veel galvaa un nennormaali saap mana atsistaa peeda :D Bijaam essiitii un nodejojaam 4 stundas bez apstaajaas :D ceru,ka tas atsauksies arii uz svariem, ha ha. Tiku pie bildeem ar Fedde le Grand, vinja autograafa un riktiigaam pagjiraam :D Bet nu bija iemesls! Priekshpeedeejaa nedeelja L...

10.09.2009 | agucsss

Jeeeeeeeeeeeeei, shodien esmu kljuvusi par pilntiesiigu shoferiiti :D Paldies taam,kas tureeja iikshkjus :D

10.09.2009 | agucsss

Shodien iechekojaamies onlainaa un ermanai jau biljetes ir rokaa, maneejaas veel jaaizprintee. Shodien nu jau tuuliit buut 10. datums, tas noziimee, ka ir palikushas 11 dienas liidz mees jau buusim celjaa uz turieni :D Man tomeer laikam ir prieks :D kad palasu zinjas, paklausos, ko TV runaa "gudrie viiri" man veemiens naak pa abiem gal...

09.09.2009 | Dita1

Esam tikuši pie gandrīz jauna ledusskapja, vecais uz kaut kādiem štrunta verķīšiem stāvēja. :D Mūsu roommate nu ir ievācies un ieņēmis savu mājīgo stūrīti :-( Nu guļam uz dīvāna, savienojumā ar matračiem dzīvojamajā istabā, bet itin nemaz nav tik traki, kā biju iedomājusies, esmu iekārtojusi tā, ka ir pat diezgan ērti un mājīgi. :-) Iepazināmies...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits