Lasītāju blogs

09.09.2009 | agucsss

Nu taa...paaris dienas dziivojos pie draudzenes, kaut kaa sheit juutos labaak nekaa maajaas, miers, ir ko dariit, var aardiities ar vinjas suni :D Shodien braukshanaa gandriiz porshs man ietrieca saanaa, bet nu es nedusmojos, kaut gan nee...dusmojos gan. Lai nolaadeets tas porshs, visu brauskhanu shodien izbojaaja! :D Un jaa, palikushas mazak ka...

07.09.2009 | Kitija Mjau

Ģērbtuves sporta klubā kā šodien izrādījās ir ļoti interesanta pasaule. Novēroju kā katra ar savu mērķi nāk - cita grib notievēt,cita tvirtāka kļūt,cita iepazīties, cita paziņas satikt. Interesanti. Vēroju kā sievietes zieķējas un smērējas ar dažnedažādiem krēmiem un serumiem, velk dīvaina paskata bikses, tinas pārtikas plēvēs, masējas ar jokain...

07.09.2009 | Dita1

Lēnām sāku aprast ar nemitīgo mieru sev apkārt, liekas, ka tā tam jābūt, pagaidām. Vakardien mūsu istabas biedrs, kurš drīzumā ievāksies pie mums un iztraucēs visu mūsu divvientulību :-D , atveda mājas kinozāli, kuru viņam atdeva viņa norvēģu draugs, jo viņš pats viņu neizmantoja - stāvēja garažā zem putekļu kārtiņas. :-P Tādi nu te ir mums drau...

06.09.2009 | agucsss

Vakar gājām mājās pēc tusiņa un uz Brīvības/Dzirnavu stūra skatamies - baigā asins peļķe...blakus puisis staigā viss asinīs ar cigareti rokās un izmisīgi mēģina kaut ko izdarīt ar telefonu. Laigan sākumā bail bija, ja nu agresīvs un kāvies, bet piegajām, pajautājām vai viss labi un nevajag ārstu. Izrādās puisi notriekusi mašīna no riteņa, zvana ...

05.09.2009 | agucsss

Šodien lasīju dzelteno presi un tur bija raksts par to, ka mūsu valsts prezidentam nav autovadītāja apliecība iegūta. Nu ok, viņu gandrīz visu laiku vadā šoferi..bet bija ziņa arī par viņa dēlu Kārli, kuram ir tikai 16 un viņš braukā ar auto ar saviem draugiem,kuri nav diži vecāki par viņu, kur nu vēl ar 3 gadu stāžu. Stulbums :) Man liekas, ka ...

05.09.2009 | marchixa

beidzot mans bezmiegs ir mitējies! (l) es varu laicīgi aiziet gulēt un normāli aizmigt :-) laikam jau nepieciešama bija tikai apziņa,ka būs agri jāceļās un nogurumam vietas nebūs :-/ vismaz kaut kas labs arī mani piemeklē |-)

04.09.2009 | marchixa

nu tā-visiem zināms,ka 1.septembris jau ir pagājis,un vairums atgriezās mācību iestādēs,kur daudziem komplektā izglītībai nāk arī dzīvošana kojās. es esmu kojiniece ar stāžu-jau 3.gads. līdz šim man vakaros interneta pietrūka tikai tad,ja nākošajā dienā bija jānodod darbs,kuram jābūt datorrakstā un nedrīkstēja skopoties ar informāciju-tātad,pāri...

04.09.2009 | Aļona1

Pēdējā laikā es kļuvu ļoti slinka - neatceros kad pēdējo reizi izlasīju kādu grāmatu, vai iemācījusies kaut ko jaunu. Tikai nesen es sāku apjaust, ka man palika tikai viens gads, lai pataisītu sevi par vairāk vai mazāk izglītotu cilvēku, lai īstenotu savu seno sapni par mācībām ārzemēs. Es burtiski aizvilku sevi uz bibliotēku, lai paņemtu mani i...

04.09.2009 | agucsss

Sodien sanemu jauno pasi. Bilde ka jau vienmer briesmiga, bet mani parsteidza tas super drosibas kontroles :D Pirkstu nospiedumu nonemsana, maksajumu kartres datu norakstishana un tamlidzigi. Vaitad tiesam kads ari musdienas, kad izsniedz jaunas pases megina tam tikt garaam? Nekas nav neiespejams, tacu pirkstu nospiedumus nez vai viltot var.. :D...

04.09.2009 | Dita1

Mani pamodināja puiša zvans: "Paskaties vai kompis tagad iet?" :-O :-O :-O Pagaidām, kamēr vēl nestrādāju, kompis ir mans vienīgais sazināšanās un izklaides avots. Mēs esam diezgan dziļos laukos un viss, kur varētu aizbraukt, ir 100tiem km attālumā. Man gandrīz sirds apstājās.. Un, jā - ieslēdzu un nekā.. melna bilde. Kaut kā jau pie d...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits