Lasītāju blogs

03.09.2009 | agucsss

Tikko atgriezos no Mezhparka. Ar draugu uzgaajaam nejaushi tieshaam fantastisku vietinju, kur paseedeet. Kalinjsh pie pasha ezera, diezgan augsts, kur daudzaas koku saknes noder kaa seedvietas. Aiz kalna lejaa ir arii galdinjsh ar benkjiem, kur var paseedeet arii kaa piknikaa, ja dibens saak saapeet no sakneem. Skats no kalninja burviigs - ezers...

03.09.2009 | sidze

Šodiena tāda savāda.. visu laiku sanāk domāt par iepriekšējās nakts sapnis! Viņš nomira vasarā..jūlijā.negribu visam tam iet atkal cauri (rakstīt), bet tas bija vistīrākais murgs! nu jau ir pagājis nedaudz laiciņš, kopš tās drausmīgās dienas.. ar draugu aizejam pie viņa uz kapiņiem, ar draugiem tāpat pārrunājam.. šonakt es pirmo reizi viņu redzē...

03.09.2009 | Dita1

Šodien pašmācības ceļā jau esmu apguvusi pamata frāzes norvēģu valodā. :-P Vakardien mana vīrieša priekšnieks jau apvaicājās vai es arī meklēju darbiņu un teica, ka pajautāšot apkārt vai var man kaut ko piemeklēt, kaut kādus mazos darbiņus pagaidām, bet par to arī maksā pavisam normāli. Izklausās cerīgi un, ja pelnīsim abi, tas būs vienkārši ide...

03.09.2009 | Kitija Mjau

Labrit! Aaaa....tikko paskatijos pulkstenī - nav vis nekāds rīts,bet es tikko no darba pārradusies.Bet nu stāsts nav par to. Šodien iegāju kādā grāmatnīcā(kurā-tas lai paliek noslēpums,neiešu jau celt neslavu)gribēdama nopirkt grāmatu, taču pēc paviršas stendu apskates nevarēju atrast vajadzīgo un devos uz pārdevējas pusi pēc padoma. Padevu labd...

03.09.2009 | oktavia

Ar šodienu sieviešu grūtību pilnā dzīve ir kļuvusi par dažiem gramiem vieglāka. Mūs visas ir nomācis mūžsenais jautājums: "Kur ir visi vīrieši?" Un es zinu kur viņi ir. Tātad 21. gadsimtā viņi visi spēlē datorspēles. Un viena no šā brīža populārākajām datorspēlēm ir eRepublik.com. eRepublik ir stratēģijas pārlūkprogrammas spēle. Darbīb...

03.09.2009 | agucsss

Mani saak nedaudz kaitinaat, ka shim datoram ir pazudushas garumziimes, bet nekaadi nevaru taas atrast. Braukshanaa shodien gaaja labi, instruktors saka, ka nolikshu, ja nemeegjinaashu kaut kaadus mistiskos manevrus izpildiit :D Taatad nu jaacer, jaacer, ka bus viss taa kaa vinjsh saka :D Dzeru tagad alinju un atpuushos no smagaas dienas, baigi ...

02.09.2009 | Dita1

Vakar pašā vakarā ieradāmies jaunajā dzīves vietā - Norge, Bagn, Reinli - mountain pasture and wild cows. Šodiena tika veltīta mantu izpakošanai un nu jau gandrīz ir galā. Manam vīrišķim jau bija pirmā darba diena, vēl nav mājās. Gaidam rītdienu.

02.09.2009 | agucsss

Nee, es nesvinu 1. septembri un man nemaz negribas sagjeerties melnos ziimuljsvaarkos,papeezhu kurpees, baltaa bluuziite un doties skolas gaitaas atkal. Es shogad atpuushos un esmu par to ljoti prieciiga :D Bet ne par to staasts... Shodien bijaam ar hellish centraaltirguu, mekleejaam,kur var nopirkt pa pacinjaam kiss cigaretes. Nebija ne jausmas...

01.09.2009 | Kitija Mjau

...jaunas dzīves sākums.Nav jau 1. janvāris, nav pat pirmdiena,bet ir tāda sajūta,ka nepieciešamas pārmaiņas.Tik daudz un reizē tik maz - centīšos būt labāks cilvēks. Jauna apņemšanās - sporta zāle, atkritumu šķirošana, ziedojumi labdarībai, asins nodošana vismaz 2reiz gadā, pagalma kaķu barošana.... Skatīsimies kā veicas.Ja izdosies realizēt ka...

01.09.2009 | redlija

Dalītas sajūtas man šajā dienā.. eju uz darbu un zinu, ka arī man pēc nedēļas atsāksies studijas.. nodomāju: "Labi, ka man nav jāiet uz vidusskolu".. tas bija foršs laiks, bet laikam tikai vienreiz tādu vajag izdzīvot, jo tā fizika un ķīmija.. nebija manas stiprākās puses :-) Bet noskatīties ir patīkami - kā sapucējušies skolnieciņi ar...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits