Lasītāju blogs

01.09.2009 | emerii

Šorīt pamodos agrāk nekā citreiz, un mani pārņēma tāda jauka svētku sajūta. Lai gan man 1. septembris vairs nav nekādi svētki, tomēr, noraugoties pa logu uz mazajiem skolēniem, kas ātrā solī mammai pie rokas steidzās uz skolu un rokās nesa lielu asteru vai gladiolu pušķīti, es pēkšņi atkal sajutos tā, it kā šie būtu arī mani svētki. It kā arī es...

01.09.2009 | balerīna

brrr. atkal jau 1. septembris! man šķiet, ka man šis datums šķiet pat svarīgāks kā jauna kalendārā gada sākums. tas laikam tāds pieradums no skolas laika, bet tagad studējot jau ar tomēr tāda pati sistēma strādā. un skadri zinu, ka jāiet gulēt, lai rīt no rīta tiktu augšā, bet no vasaras tāds pieradums pa naktīm bez miega iztikt, ka tagad nekādi...

31.08.2009 | agucsss

Shodien atkal pamodos diivaino sapnju deelj :D Pirmais sapnis bija par to, ka man atkal jaanogalina manu suni. Jau otro reizi! Pirmo reizi tas bija pirms kaada laicinja, un shonakt bija atkal. Shoreiz gan man vinja bija janogalina, jo vinja bija ievainota un vinjai loti saapeeja, bet es vinju nogalinaaju, jo glaabjama vinja nebija un vairaak nes...

31.08.2009 | sidze

Viss sākās bērnudārzā! mēs spēlējām to populāro seriālu "Glābējzvans", kur mēs bijām pārītis- un mums bija pirmā buča :-D Kad skolā atkal satikāmies- bižu raustīšana, ķircināšana. Viņš mani vienmēr no rīta gaidīja pieturā, lai kopīgi ietu uz skolu un gaidīja, kad man beigsies stundas, lai pavadītu mājās. Un mājupceļš bija daudz ilgāks,...

30.08.2009 | agucsss

Sodien atgriezos no laukiem. Biju talkaa lasiit kartupelus :D no riita pamodos ar pamatiigaam saapeem muskuljos, labs sportins sanaacis! Piektdienas braukshanas nodarbiibaa instruktors man teica, ka varu pierakstiities uz eksaamenu 7.-8. septembrii un tajaa pashaa naktii es murgoju, ka tiesiibas es nedabuuju, tad pamodos, naakamais sapnis bija p...

30.08.2009 | marchixa

kaitina,ka līstot lietus vienmēr dauzās pret palodzi tik skaļi,ka pat miroņus varētu pamodināt (e) un iesakat-ar ko varētu mest cilvēkiem,kuri pusē 8 no rīta domā,ka visi jau ir pamodušies,un netraucēti apspriež dienas plānus,pilnā balsī runājot,zem mana loga? (e) tas nekas,ka 3.stāvā dzīvoju (t) tagad laikam saprotu,kādēļ zem mums neviens nedzī...

29.08.2009 | marchixa

ir tik laba sajūta,ja blakus ir kāds,kuram pilnībā varu uzticēties,nebaidoties ne par ko (l) tikai pēc vakardienas mani māc šaubas-vai tiešām puisis man nevar būt tikai cilvēks,ar kuru kopā labi pavadīt laiku bez romantikas,vienkārši kā draugi? :-/ es ceru,ka mūsu starpā nekas nemainīsies,jo iegūt vēl vienu ienaidnieku drauga vietā patiešām nevē...

29.08.2009 | Ruk - Ruk

Es iepirkos netālu no tirgus, kad pamanīju, ka kāds pārdevējs sarunājas ar mazu zēnu, kuram nebija vairāk par 5 vai 6 gadiem. Pārdevējs teica, “Piedod, bet tev nav pietiekoši daudz naudas, lai nopirktu šo lelli.” Pēkšņi mazais zēns paskatījās uz mani un jautāja,”Onkulīt, vai jūs esat pārliecināts, ka man nav pietiekoši daudz naudas?” Es pārskait...

29.08.2009 | royal

Hāh..beidzot saņēmos apgriezt savus briesmīgos,ar taisnotāju sabojātos matus. Protams, tagad izskatos vienkārši atbaidoši, :%27-( bet gan jau ataugs. (l) un vispār varu jau kādu laiku pastaigāt ar astīti :-P Vakar uzzināju par sava vīra exdraudzeni sliktus jaunumus,krīze pamatīgi skārusi viņu un viņas vecākus. Sākumā, protams, priecājos, ka dzīv...

29.08.2009 | Liga Ziedina

ejot uz darbu tu pat neiedomajies ka kads nelietis varetu tev ta vienkarssi sabojat dienu....stradaju tirzniecibas vieta musu uzdevums smaidiet un palidzet klientiem bet ka lai smaida tadam drankim kas atnak un vienkarsi nozog zobu pastas....nu piedodiet bet savadak vinu nemaku noaukt ka vienigi par dranki par laimi nokeram una ar lielam mokam n...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits