Nu jau ir pagājuši vairāk kā 2 gadi, kopš mans vistuvākais cilvēks - mana mamma - ir mirusi... Un vismaz reizi nedēļā redzu viņu sapnī. Sapnī viss ir kā agrāk - viņa sauc vakariņās, mēs dauzamies, mēs smejamies par to, kāda es biju bērnībā... Vai arī citos sapņos, kad viņa vienkārši ir ilgu laiku prom un tad atnāk mājās vai arī - vienkārši jāpie...
jo vairāk esi pārliecināts par to,ka pazīsti cilvēku,jo lielāka ir vilšanās uzzinot viņa patieso dabu :-/
Jāsaņemas un tā lieta jānoved līdz galam.Tik daudz laika un līdzekļi ir ieguldīti :-| Pati nesaprotu, kāpēc tik ļoti stresoju par to..galu galā ne tādi cirvji vien ir dabūjuši tiesības...
Kādēļ visam jābūt tik grūti? Cenšos aizmirst,bet neizdodas. Tomēr-šoreiz tas viss ir pa īstam un uz visiem laikiem! Gribi,lai es raudu-neceri! Manas asaras nav tevis vērtas! Tikai žēl,ka nesapratu to uzreiz! Manās acīs nekad neredzēsi nožēlu,dusmas vai sāpes! Priekš Tevis tur būs līdzjūtība par to,ka nesaproti,cik nožēlojams patiesībā esi! Un ma...
Antidepresanti ir pārsteidzoši nomierinoši! Man pat sāk likties, ka viss kārtībā. Tas laikam tāpēc, ka mokošās galvassāpes norimušas. Lai gan zāļu kaudzīte neiepriecina, bet nu tomēr... Ā, un pateicu puisim par savu diagnozi.. Viņš tikai nopriecājās, ka beidzot daru kaut ko lietas labā. :) Pozitīvi, neņemot vērā, ka rīt vēl uz analīzēm, pēc kurā...
Sodien apedu sieru; Izvedu suni; Biju uz brauksanu; Paedu;..... Ok ok :D Patiesiba sodien nonacu pie sledziena, ka pie mums visi gandriz uz cela brauc ka lunji :D Viens dzivojama zona man sodien panesas garam uz aptuveni 70km/h :D Ok, atzistu, ka uz 20 km/h braukt nav ipasi jautri, ipasi, ja ta zona ir baigi gara, bet pa to laiku var izbaudit sk...
Šodien bija tā diena, kad plānotājā bija atzīmēta vizīte pie ģimenes ārsta. Nu jau kādu laiciņu ir diezgan neciešamas galvas sāpes! Nu neko, sēžu un stāstu savu bēdu, šis sēž un klausās, domīgu sejas izteiksmi uzvilcis. Un tad bladāc - Vīruss uz nervu sistēmas pamata. Tas jau nebūtu nekas briesmīgs, padzeršu zālītes (atkal), pat neatceros sevi b...
Gribēju dikti daudz rakstīt, aprakstīt visu.. Bet nav spēka ;-) Reizēm ir tik grūti sadzīvot un izprast vecus cilvēkus.. Vecmamma apzinoties/neapzinoties mūs sāpina! un tiešām sāp! Sirds sažņaudzās, kad pasaka- sadzeršos zāles un jums būs labāk! kāds labāk?! Jā, es neesmu tā mazmeita, kas ieritinās blakus pie kamīna.. bet ne jau mazāk man viņa s...