Jāsaņemas un tā lieta jānoved līdz galam.Tik daudz laika un līdzekļi ir ieguldīti :-| Pati nesaprotu, kāpēc tik ļoti stresoju par to..galu galā ne tādi cirvji vien ir dabūjuši tiesības...
es arii tagad lieku, tikai man tas viss notiek loooti steidzamaa karta :D lidz kadam 10. septembrim man jau 100% japiesakas uz eksamenu un jaiet likt :D Bet es veel nejuutos gatava :D gadu nebiju braukusi, tagad katru dienu nemu nodarbibas, nauda aiziet vienkarsi nenormaali, bet nu jaanobeidz,laika nav daudz!
Veiksmi tev, veiksmi man, un visiem pareejiem arii veiksmi :D
Tik tiesam veiksmi tev!
jo pati jau laicinju esu nokartojusi tiesibas...ka neka biju atmetusi gandriiz uz pusgadu jo nevareju nokartot skolas eksi,tikai no 3 reizes noliku bet parejo no pirmas reizes! 8-) un tagad esu prieciga ka tiesibas kabata!
sakuma skita viss tik gruti...bet kad nokartoju skita es tak vareju mierigi nolikt,tikai vajadzeja vairak macities un ta...!
Veiksmi tev ;-)
Saņemies gan! :)
Arī man savulaik negāja viegli, tā ka es tevi saprotu. Mani par instruktors čakarēja... :-/ Bet es padomāju par ieguldīto naudu, kas būtu principā izsviesta vējā, ja es visu pamestu, tāpēc turpināju :)
Nepadodies un galvu augšā! (l)