Es redzu viņu sapnī...

28.08.2009, _lapsa_
Nu jau ir pagājuši vairāk kā 2 gadi, kopš mans vistuvākais cilvēks - mana mamma - ir mirusi... Un vismaz reizi nedēļā redzu viņu sapnī. Sapnī viss ir kā agrāk - viņa sauc vakariņās, mēs dauzamies, mēs smejamies par to, kāda es biju bērnībā... Vai arī citos sapņos, kad viņa vienkārši ir ilgu laiku prom un tad atnāk mājās vai arī - vienkārši jāpierunā, lai viņa nāk atkal mājās, lai ir atkal labi... Bet tad es pamostos un saprotu,ka tas bija tikai sapnis - viņa nav vienkārši izgājusi un mēs nekad vairs nesmiesimies par to, kāda es biju bērnībā... ;( Man ir gandrīz 22 gadi, bet māsai nesen palika 15.. Pamostoties no šiem sapņiem, es domāju par to, nez, kā jūtas viņa, ja mani tas tik ļoti var salauzt... Es domāju, cik negodīga ir tā dzīve, ka nevar dot vēl vienu iespēju cilvēkam dzīvot un būt kopā ar sev mīļajiem... man viņas tik ļoti pietrūkst, ka gribas tais sapņos uzkavēties vēl un vēl. Pamostoties ir nenormāls tukšums... :(

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Cik skumji.. :%27-(
30.08.2009 04:52 | saite | Atbildēt

+0
zinu ka tas ir jo man ir lidzigi tikai man ir nomiris tetis un cik biezi vien varu aizbraucu uz kapiem pie vina un nolieku pukites vinam uz kapiem un man paliek labak.... man loti loti loti zel tavas mammites.......
29.08.2009 17:24 | saite | Atbildēt

+0
Tiešām aizej uz kapiņiem un noliec kādu puķīti, es tā daru kad redzu kādu no saviem mirušajiem radiņiem sapnī. Tici man, paliks vieglāk.
29.08.2009 14:26 | saite | Atbildēt

+0
...man tiešām žēl... :'-( grūti iedomāties (un arī negribu!), ja reiz mana mamma aizies prom...
Nezinu, ko tev ieteikt... varbūt iededzini svecīti... domās parunājies ar mammu, aizej uz kapiņiem...
28.08.2009 19:05 | saite | Atbildēt

+0
Mana māte nomira kad man bija nepilni 5 gadi ,tieši 4 dienas pirms manas dzimšanas dienas ,kaut man arī jau ir 21 ,bet redzu sapnī tik un tā.. :-/ Pietrūkst ,bet ar gadiem palike vieglāk un tagad redzot sapnī priecājos par to ka man ir iespēja viņu redzēt ,kaut tikai sapņos! :-) Pievērsies māsiņai ,izkustaties kkur ,darat to ko jūsu mamma būtu gribējusi lai jūs darat .
28.08.2009 19:01 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits