Lasītāju blogs

24.08.2009 | kolosaali

Šodien, kārtējo reizi mazgājot 'savus matus', nolēmu,ka uzrakstīšu savu blogu. Šoreiz varbūt ne tik tipisku kā pierasts,bet tādu vairāk informatīvu- par pieliekamajām matu tresēm, matiem uz klipšiem.. nu sauciet tos kā jums ērtāk ;) Tātad- VISS KO GRIBI ZINĀT PAR CLIP-IN HAIR EXTENSIONS. 1)Vari tos pasūtīt internetā ļoti daudzos saitos,bet visiz...

24.08.2009 | ellen

Jūnija vidū vajadzēja stāties vidusskolā, iestājos un tā nu viss kārtībā. Pēc dažām dienām skolas mājaslapā bija ielikts skolēnu saraksts, ar kuriem būšu vienā klasē. Tajā brīdī sapratu, ka 3 gadus kopā ar viņiem neizturēšu! Lielākā daļa no viņiem bija no paralēlās klases, un jau iepriekšējie 3 gadi bija drausmīgi - skapīšu apzīmēšana, skapīšu l...

24.08.2009 | blank

Katru dienu es domāju,nekas rīt bus labāk! Rīt noteikti būs labāks laiks. Noteikti draugam būs labāks noskaņojums. Vairāk gribēsies ievērot dietas vai sportot prieku. Būs lielāka iedvesma kārtot māju. Rīt noteikti rit! BET kad pienāk rītdiena, sakas viss no gala,noteikti rīt! Kā jau visiem zināms-izdari šodien,neatstāj uz ritu!! Tas vairāk attie...

24.08.2009 | agucsss

Sen kaut kā nekas nav rakstīts. Šodien nu jau ir palicis mazāk kā mēnesis līdz braukšanai uz dienvidiem. Sajūtas divejādas - gribās ātrāk siltumu, sauļoties, mainīt vidi, bet no otras puses...pamest savu iemīlēto rutīnu ir visai smagi. Palīdz sevis mierināšana ar domu - ja nebūs forši, vienmēr varu atgriezties. Būs viss labi! :)

24.08.2009 | marchixa

Brr... Jau atkal gaisā jūtamas vēsās rudens brāzmas,kas liek skaidri apzināties,ka vasara nenoliedzami strauji tuvojas beigām.... Kārtējo reizi... Viena neatņemama daļa no dzīves rutīnas. Tikai šoreiz man ir sajūta,ka šis ir sākums kam vēl nebijušam...

20.08.2009 | Daiga Nutovceva

Iedomājaties tik... viss dzīvē iet jauki,taisu mīļotajam pusdienas,gaidu ātrāk mājās,gaidu mīļus vārdus,glāstus..... Sākumā šis cilvēks ir jauks,mīļš pret tevi,kārtīgs,pieklājīgs bet tas viss ir māns....... Tā nav.... Kopā varējām darīt visu...raxtīt visas sms citiem kopā,pat kad neliek mieru kopīgi kā saka "atšūt" bet tad visa dzīve m...

18.08.2009 | Kristine Kukaine

Kas izprot citus,tam daudz prāta. Kas izprot sevi,tas ir gudrs. Kas pārvar citus,tam daudz spēka. Kas pārvar sevi,tas ir varens. Kas sekmes izcīna,tam stingra griba. Visbagātākais tas,kam piemīt mērenība. Kas ilgi amatā,tam pieder laika sprīdis. Tas,ko pēc nāves neaizmirst,joprojām dzīvs. (l)

18.08.2009 | monta freimane

nedelas nogale iepazinos ar traku itali... pienaca man uz ielas klat itka prasija, lai karte paradot ,kur lidosta... nu ,neko paradiju, meginaja ar mani uzsaktt sarunu, bet es tik caio bello un prom... tani pasa vakara ieraudziju vinu paba, kur tad musu skaistulis lidmasinu nokaveja... uzcienaja ar kopciku, paplapaja, LV pie meitas atbraucis, pi...

18.08.2009 | magone_19

Šī laikam nav mana nedēļa..Tik daudz visādu domu prātā, ka nespēju koncentrēties uz strādāšanu. Pašai jau sāk nākt smiekli par to, ka jūtos kā tāda tīne :-) Agrāk domāju, ka pēc 25 būšu ārkārtīgi saprātīga un domāšu tikai gudras domas :-D , bet šķiet ar katru dienu kļūst aizvien trakāk (s)

17.08.2009 | B.

Kļūda ir uzskatīt, ka viņi visi ir vienādi. Vai kļūda ir kādu uzskatīt par savādāku?

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits