Jau no paša rīta esmu nedaudz kašķīga.. :-/ Tas laikam pēc vienatnē pavadītām brīvdienām, lai gan tas bija tieši tas, kas vajadzīgs :-) Lasot grāmatu un skatoties filmas, var nedomāt vismaz kādu brīdi /priekšnoteikums ir viegla grāmatu un viegla filma, ar humora pieskaņu/
6dienas rīts pienāca šausmīgs. Piecēlos un..... nevarēju pakustināt muti!!! manu seju t.i. zodu, virslūpu un starp uzacim bija klata ar mazām mazām baltām pumpiņām :%27-( :%27-( :%27-( (e) (e) (e) . sapratu ka tā ir alerģija no kosmētikas līdzekļa(last summer piedzīvoju 1x). un pats stulbākais ka 6dien man bija ar draudzeni jābrauc uz Gulbeni - ...
Nu ko... brīvdienas ir cauri un šonedēļ jāsāk aktīvi braukāties, lai nākamās nedēļas beigās varu likt csdd braukšanu. Stress un stulba sajūta vēderā nepamet gandrīz ne mirkli! Šajās brīvdienās manos sapņos iezagās tas pats urlāns, kurš man meta ar olu pirms pāris dienām. Piektdienas naktī viņš sazāļoja manu suni, kurš man tādēļ uzbruna un es viņ...
Sapnoju,ka rigas lidosta ir notikusi aviokatastrofa,kura boja gajusi 402 cilveki. Tadel lidosta ir slegta un es netieku uz saviem dienvidiem! Ta apzina,ka japaliek latvija, bija briesmiga :D Pavisam isi un kodoligi :D
Sveiki :) ehh.. domāju, ka nēesmu vienīgā kurai nācies apdedzināties ar mīlestības karstajām liesmām.. :) lūk arī man sanāca..nekad nebiju domājusi, ka kādā tik ļoti varēšu iemīlēties.. viss bija ideāli.. līdz laiakm.. kad sākās klusuma brīdis.. nesazināšanās.. un kā izrādījās viņš mani krāpa ar meiteni kura ir vēl maza un naiva.. jā un mēs šo t...
Viss ir kārtībā. Es cenšos, viņš cenšas un viss izdodas - vairāk vai mazāk. Es nepasaku riēbīgo piezīmi, kad gribas to pateikt, bet gribas, lai viņš saprot, ka es nevaru mainīties vienas dienas laikā. Ja esmu uzvedusies ideāli 5 dienas no vietas un pēkšņi man atkal izsprūk kāda ne pārāk patīkama frāze, kāpēc uzreiz griezt muguru, iet prom, pūsti...
Ir tik daudz iespēju,kuras es baidos izmantot... Un tagad saprotu iemeslu. 1.- šādas iespējas izmantošana tikai uz laiku dos man ilūziju par kko jaunu,labāku,bet pēc laika man nāksies atgriezties atpakaļ-pelēcīgajā realitātē :-/ 2.- vienas šādas iespējas izmantošana uz visiem laikiem apgriezīs manu dzīvi ar kājām gaisā. Un pats ļaunākais,ko iedo...