kāpēc viņš ir tik.. tāds?!

12.08.2009, _lapsa_
Viss ir kārtībā. Es cenšos, viņš cenšas un viss izdodas - vairāk vai mazāk. Es nepasaku riēbīgo piezīmi, kad gribas to pateikt, bet gribas, lai viņš saprot, ka es nevaru mainīties vienas dienas laikā. Ja esmu uzvedusies ideāli 5 dienas no vietas un pēkšņi man atkal izsprūk kāda ne pārāk patīkama frāze, kāpēc uzreiz griezt muguru, iet prom, pūsties, teikt, ka mums nav pa ceļam? Kāpēc man tajā brīdī ir pusstundu jārunā monologs, kura laikā viņam aiziet, ka es nevaru mainīties uzreiz un ka viņš nedrīkst to uztvert tik saasināti...?? Man bail, ka man apniks katru reizi,kad nebūšu ideāla, skaidrot, kāpēc un beigās palikt vainīgā. Es neesmu gatava viena pati mainīt šīs attiecības, jo tām ir vajadzīgi divi. Es ļoti ceru,ka viņš to sapratīs. Jo man ir svarīgas šīs attiecības un zinu - viņam arī. Ir tikai ļoti, ļoti jācenšas un jāpiedomā vairāk pie tā, kā uzvedamies, ko pasakam un ko - noklusējam... Mums izdosies! Jāizdodas!

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Lapsa - Nu tā gan ir cita lieta :-) Veiksmi! (l)
13.08.2009 18:54 | saite | Atbildēt

+0
Hope - jā, ir jāpieņem tādu, kāds viņš ir.. bet ko tad,kad cilvēks vairs nav tāds, kāds viņš ir? ;) Tad ir jāremontē attiecības :)
13.08.2009 17:03 | saite | Atbildēt

+0
BEBENE - jā, kad iepazināmies, viņš zināja,kāda es esmu. Un jāmainās ir tieši tāpēc, ka pēc gandrīz 2 gadus ilgām attiecībām es tāda vairs neesmu... un viņš arī. Tāpēc abi cenšamies šobrīd vairāk piedomāt, ko un kā darām, sakām utt., lai spētu atkal to visu darīt bez piespiešanās.
Pagaidām sanāk. Jo daudz runājam. Un darām to mierīgi. Nekādu histēriju. Lai mums izdodas! (l)
13.08.2009 17:01 | saite | Atbildēt

+0
Lapsa,tad,kad juus iepazinaaties,vinjsh tachu zinaaja,kaada tu esi,vai ne? ;-) Tad kpc.cilveekam ir jaamainaas? :-O Attieciibas ir jaakopj,un tas ir jaadara abiem cilveekiem,jo ar viena centieniem,vien nepietiks!!! ;-) Lai tev izdodas! :-)
13.08.2009 14:23 | saite | Atbildēt

+0
V ? :-| tad ko tu te dari?
Lapsa,man tā pati problēma. :-/ Mainīties ir grūti un to nevar izdarīt vienas dienas laikā.
Bet vispār..kā ir ar to teicienu, ka vienmam otrs jāpieņem tāds kāds viņš ir? (t)
12.08.2009 21:18 | saite | Atbildēt

+0
V tu noteikti esi lielgadīga/gs
12.08.2009 21:17 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
cosmo ir viena pretiiga mauku lapele! maacaa mazgadiigas maukas!
12.08.2009 20:49 | saite | Atbildēt

+0
Galvenais ir censties un neko nemēģināt panākt ar sliktu vai vēl trakāk - ar asarām.. Tas ne pie kā laba nenoved... Pēdējo reizi raudāju 7dien. Bet aiz laimes. :) ļoti laba sajūta!
12.08.2009 20:30 | saite | Atbildēt

+0
ārprāc. Lasot pat likās ka pati to būtu rakstījusi.. man ir tieši tāda pati problēma. šķiet ka visi vīrieši ir vienādi un nekad nesapratīs ka mainīties dažu dienu laikā nav iespējams. Turies - esmu ar tevi :)
12.08.2009 19:38 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits