Brīvdienās bijām aizbraukuši uz laukiem. Tā, kā viesos bija iebraukuši vēl citi radi, tad tika izkurināta arī lauku pirtiņa - tāda pašbūvēta būdiņa ar pazemiem griestiem, īsteno krāsni un laukakmeņiem, karstā ūdens toveri, lāvām, pašu lasītām un kaltētām pirtsslotām, no ezera nestā aukstā ūdens spaiņiem un mazu aizsvīdušu lodziņu... Romantika un...
Jei, esmu atpakaļ no csdd un noliku teoriju bez kļūdām. Cik jauki apzināties, ka mācīšanās atmaksājas :D Drīz došos uz jūru sadedzināt teorijas grāmatu :D Nu ko, tagad atliek vien gaidīt braukšanas eksāmenu, ceru, ka jau nākamnedēļ. Par to gan man ir chill, tikai šis tas jāatkārto, kas aizmirsis gada laikā :) Hellish, kā jau es tev pa telefonu t...
Vakardien jau pa dienu bija izplānots, ka vakarā jādodas zvejā. :D Tātad ap pulkstens 16:00 visi savācās pie mums, es pasniedzu visiem pasakainus vārītus kartupelīšus ar gaileņu mērcīti un rombveidīgiem zaļumu salātiņiem + pašdarinātā dzira. Tas tā - spēkam, jo jāairējās taču būs! Nu neko, turpceļš visai saraustīts - t.i. mašīna raustījās un gāz...
Diena pēc dienas un mēģini nu atcerēties kas par datumu :-/ . nestrādāju aptuveni mēnesi, bet jūtos noskrējusies vel vairāk. te vienos laukos kko padarit, te otros un pashai ar kkas jaizdara. nu ja nebūtu tās trakās zemenes jārok :-O , bet vajag - zemenes ta vasarās gribās. (l) ar šausmām iedomājos, ka pēc pāris dienām jāiet uz stila konsultācij...
Nu jau nedēļa pagājusi kopš TĀS sarunas. Kad pēc šķiršanās nolēmām vēl pēdējo reizi mēģināt un mēģināt abi, nevis tikai es vai tikai viņš. Tas bija tā vērts, jo es atkal jūtos iemīlējusies! ir tikai nedaudz vairāk ar sevi jāpastrādā, jāpiedomā pie tā,ka cilvēks nav vainīgs pie ļoti daudzām apkārt notiekošajām lietām, kuras nevar ietekmēt.. Un vē...
Vakari paliek arvien vēsāki, it kā jau paspēj ielavīties skumjas manā galvā, kad pavisam cita doma tām iesit zem jostasvietas. Šogad nekādas ziemas! Tikai saulīte, sauļošanās, peldēšanās okeānā un ne miņas no ierastā klimata. Man patīk ziemā aizbraukt uz siltajām zemēm un pasildīt debenu, kā arī iegūt ziemai neraksturīgu iedegumu.... vienmēr esm...
Sagribējās ēst, gāju uz virtuvi ar domu, ka paņemšu tikai bļodiņu pārslu ar pienu, bet nonākot virtuvē secināju, ka vīramāte ir izcepusi kotletes! Uz brīdi sastingu un apsvēru, ko labāk pārslas vai kotletes, pēc tam izdomāju, ka labāk ņemt... abus.. :D Tagad sēžu pie kompja, skatos filmu un ēdu kotletes, pēc tam ķeršos klāt pārslām.. :D
Jo vairāk Tev dara pāri, jo Tu vairāk mīli.Tas ir tik skaisti! Tāda ir tikai – BEZNOSACĪJUMA MĪLESTĪBA… (l)
..,bet mīlestība nesniedz laimi un nekad nav sniegusi. Gluži otrādi, mīlestība – tas ir pastāvīgs nemiers, kaujas lauks, negulētas naktis, kurās tu nepārtraukti uzdod jautājumu, vai esi rīkojies pareizi. Īsta mīlestība sastāv no sakāpinātas jūsmas un agonijas.
Lielāko savas dzīves daļu esmu pavadījusi centienos būt kā visi, lai tagad - savos nedaudz pāri divdesmit - saprastu, ka nevienam normālie nav vajadzīgi. Ja pusaudža gados ir svarīgi būt kā visiem, lai būtu "visforšākie" draugi un "krutākās" ballītes, tad lielajā dzīvē šāds vidējais pelēkais cilvēks paliek nepamanīts. Mūsu dī...