sajūta,ka neviens mani nesaprot,ir pamatota. un negrib saprast. tam ir 100 un 1 arguments,kurus man sīki un smalki nez kādēļ slinkums uzskaitīt. laikam jau vēlā nakts stunda pie vainas. vai arī vientulības sajūta... zinu,ka neesmu ideāla. pat ne laba. nevienā dzīves jomā. skola neskaitās. ''iekalt'' savā pustukšajā galviņā pliku teoriju,kura man...
Mīlestība? Vērtība, mokas, jūtas, kaut kas, ko nevaram atminēt jau kopš brīža, kad sākām pētīt, šo mistisko vārdu un visu, kas slēpjas aiz tā. Varbūt esmu par jaunu, bet varu bilst, ja viens harizmātisks jauniets izslīdz caur meitenes sirdi, uzreiz nenozīmē, ka viņš ir tas ĪSTAIS. Stastistika rāda, ka sievietes līdz 40 un vairāk gadiem meklē sav...
Arprats, pec tik ilgiem laikiem vakar aizgaju paballeties. Gulet aizgaju ap 7 un jau tagad esmu augsa. Sajutas tadas ka traktors butu parbaucis pari,laigna ne piedzeros ne ko. Vienkarsi izjaucu savu rezimu. Biju nedaudz parsteigta par to ka izklaides jaunaki gados cilveki. Viena bara vakardien bija laimiga stunda,kura meitenes sanem dzerienus pa...
Nekad nebiju domājusi, ka būšu viena no TIEM. Viena no tiem mazdūšīgajiem, kas nespēj otram atklāt savas jaukākās jūtas un 3 skaistie vārdi ir kļuvuši par manu mēles mežģi, kuri tā arī nespēj pārvelties pār lūpām. Cik gan ilgi vīrietis spēj teikt un pierādīt, ka mīl, ja pretī saņem vien nodurtu skatienu, labākajā gadījumā - skūpstu..? Un ne jau ...
Ik vakaru, nu..laikam pareizak butu teikt ik nakti, pa tv5 skatos krievijas kriminalhronikas un dazreiz nesaprotu,kur kaut ko tadu var izdomat darit. It ipashi visi tie trakie manjaki,kuri saplosa desmitiem cilveku. To seriju gan esmu redzejusi vien vienu reizi, bet interneta atradu informaciju par vienu serijveida manjaku - Chikotilo. Luk tas i...
Piedod.. Bet es Atgriezos Tur kur Mani nesaprot.. Ne jau klumes pec.. nemaz ne... Neskaties ta uz mani.. es atgriezos tur.. jo es smiesos par to ka mani... Nesaprot... tu dusmojies.. ja es redzu to.. tavas lupas sakobas nicinajuma... Bet varbut dusmas tava prata.. ir mans izaicinajums haha es smejos.. Par dzives vienveidibu... Tas Ir tik tragisk...
Varbūt.. es Tev stāstišu... Varbūt klusēšu.. bet varbūt..tikai skatīšos un smaidīšu Un Tu..? Ko Tu darisi..? Iesi prom.. un Visiem teiksi.. esmu jukusi.. Ko tu teiksi ko tu dariisi...?? Ja tu iesi.. prom.. es smiesos..raudasu..kliegsu.. Ko es darisu.. varbut es dzivoju fantazijas... Ka lai es zinu.. kas ir isteniba... un kas iluzija... Nebeidzam...
Tik ļoti gaidītās brīvdienas beidzot ir pavadītas. Kā dzimšanas dienas dāvanu mans draugs no manis saņēma nedēļas nogali Parīzē! :) Rezervēju mums viesnīcu, lidmašīnas biļetes, pat ceļvedi nopirku, lai draugs var izvēlēties kuras vietas gribēs apmeklēt. :D Un viss tik jauki izdevās - laiks bija lielisks, viesnīca jauka, daudz ko paspējām apskatī...
Nu ta...vel vienas brivdienas aizvaditas. Teoriju nepamacijos, bet nekas, darisu to riit :D vakar un sodien biju garazas izpardosana. Soreiz pati apkravos ar mantam, bet esmu prieciga par pirkumiem :p So to sanaca ari nopelnit...teorijas eksamenam csdd sanaks :D