Krievijas kriminalhronikas

06.08.2009, agucsss
Ik vakaru, nu..laikam pareizak butu teikt ik nakti, pa tv5 skatos krievijas kriminalhronikas un dazreiz nesaprotu,kur kaut ko tadu var izdomat darit. It ipashi visi tie trakie manjaki,kuri saplosa desmitiem cilveku. To seriju gan esmu redzejusi vien vienu reizi, bet interneta atradu informaciju par vienu serijveida manjaku - Chikotilo. Luk tas ir kaut kas! Briziem sezot autobusa patuksa,kurs kad aizdomigs tipins sez, liekas varbut tomer labak nekapt ara :D Kaut ar mums visiem vienmer viss butu kartiba un cela negaditos visadi slimie :)

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es tieši tagad lasu gramatu-Just a boy-, to ir sarakstījis vīrietis, kura māti, kad viņš vēl bija mazs, noslepkavoja sērijveida slepkava. Diezgan jocīgi lasīt par to kā viņam vēlāk tādēļ vajadzēja ciest un cik grūti bija iet cauri dzīvei :-/ Kā arī viņa domas un sajūtas kāpēc tieši viņa māte bija šī slepkavas upuris un kā to visu atspoguļojusi prese (t)
07.08.2009 02:01 | saite | Atbildēt

+0
Nē, nē, nē... un ja nu man sagribas tur palikt pie jums... :D :D :D Nedrīkst ļauties kārdinājumam! :D
06.08.2009 13:49 | saite | Atbildēt

+0
Haha :D nu bet toties to varetu apvienot ka patikamo ar lietderigo :D
06.08.2009 13:47 | saite | Atbildēt

+0
Nestreso, gan ko saštukosim! :) Nav jau man tāda steiga! Es vēl īsti nezinu, vai hellish būs laiks ar mani pirmdien tikties! Ja nē, tad noteikti uz citu dienu runāsim! :) Galvenais visu sarunāt līdz brīdim, kad jūs uz Tenerifi laižat! :D Jo uz turieni gan man būtu padārgi pakaļ braukt.. :D :D
06.08.2009 13:31 | saite | Atbildēt

+0
Ha ha ha :D Aaa,sunci, man te bisku skrobe ir, draugs aizbrauca uz nedelu prom un ta harija potera gramata ir pie vina, taka uz pirmdienu es to gramatu laikam nedabusu vel, bet tad uz nakamas nedelas beigam vajadzes par to ari sarunat :)
06.08.2009 13:27 | saite | Atbildēt

+0
Burkān, es Tevi redzēju normāla cilvēka veidolā! :) Ar burkāniem tai sapnī vispār nebij nekāda sakara.. :D Ja nu vienīgi trusis, kas tur arī apgrozījās! :D
06.08.2009 12:59 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
chikatilo nogalinaja nenormali daudz bernu un cilveku, neatceros konkreti cik tur bija, bet ap simtu grozijas. Un pec skata tads neko sev virietis, stradaja normala amata.
Sunce, tu mani redzeji burkana vai kada cita veidolaa? :D
06.08.2009 12:47 | saite | Atbildēt

+0
Dažkārt vakaros, kad sēžam abi ar otru pusi pie TV un viņš pārslēdz kanālu vienu pēc otra, sanāk nejauši uzslēgties uz kādu no šī raidījuma sērijām. Tādos brīžos es sāku kliegt, lai pārslēdz ko citu, jo ja kaut mirkli paskatos, man tad raidījums ir jānoskatās līdz galam, lai zinātu, kā viss beidzās, citādi nevaru mierīgi gulēt... Bet vispār - izvairos skatīties šāda tipa raidījumus, jo kad visi tie fakti tiek papildināti ar baiso mūziku un mistisko balsi, tā naktī vieni vienīgi murgi rādās... :D P.S. Starp citu, Burkān, es Tevi šonakts sapnī redzēju (!!!) :D :D Zili brīnumi, ne? Interesanti - uz ko tas norādā?! :D :D :D
06.08.2009 12:39 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ko tas chiko izdarīja tādu? neesmu redzējusi nevienu sēriju 8-)
06.08.2009 12:19 | saite | Atbildēt

+0
Man kādreiz šitā bija mīļākā pārraide, tagad laikam visas sērijas esmu jau redzējusi!Vienreiz visu dienu skatījos mājās,pēc tam bija bailes ārā iet!Visulaiku likās, ka kāds seko :-D
Nu bez Čikatilo vēl bija tāds Šapačņiks (Tulkojumā- cepurnieks :-D ), tas arī bija kkas drausmīgs!Bet visbriesmīgākā sērija ever bija par to bērnu namu "Omega" :-O Es aizmigt nevarēju :-O
06.08.2009 12:01 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits