Lasītāju blogs

01.08.2009 | agucsss

Sodien mana dienvidu latviete pastastija, ka tur plosas karstuma vetra, eenaa 42-45 gradu karstums. Uz smiltim pludmale plikam kajam uzkapt nav iespejams, uz akmeniem olas var mierigi cept :D dzeku kokciku un priecajos :D sodien nopirku ka reiz 2 sortinus, varesu gozeeties saulukaa :D

01.08.2009 | montina_22225

yes, yes, yes!!! (l) (l) (l) :-D :-D

31.07.2009 | Zane3

I see trees of green, red roses too. I see them bloom for me and you. And I think to myself, what a wonderful world. I see skies of blue and clouds of white. The bright blessed day, the dark sacred night. And I think to myself, what a wonderful world.

30.07.2009 | agucsss

nu ta, joprojam miegainas acis, neesmu pec vakardienas labi izgulejusies, bet vakardienas plaans ir izpildits :D pirmdien eju uz csdd un BEIDZOT 2 gadu vilkta lieta tiks piebeigta :D Pilnigi neticami, kapec es vilku? Nav ne jausmas. Aizgaju un visu viena diena izdariju :D

29.07.2009 | Dita1

Izdomāju savus puķkāpost-tomāt pusdiensalātiņus notiesāt laukā uz terases... Un vai dies, cik laukā ir karsti!!! (l) Drauga brālis vēl zāļuku pļauj un savienojumā ar sauli, tikko pļautas zāles smarža liek gandrīz vai krist gar zemi! :-D Tā vien gribas sevi iedunkāt, ka nav peldiņš pie rokas, pat zinu, ka viņš tagad vientuļš manā dzīvoklī guļ.. :...

29.07.2009 | agucsss

Runā, ka savs sapnis ir jāizstāsta kādam uzreiz pēc pamošanās, tad tas nepiepildīsies :D Nu tad šīs nakts brīnums bija par to, ka es eju uz savu braukšanas eksāmenu(kurš ir pēc pāris stundām) un, kad viss jau ir finiša taisnē es attopos, ka skrienu pa Marijas ielu un man nav līdzi e-talons un visi papīri, kas nepieciešami. Zvanu draugam, bet viņ...

28.07.2009 | agucsss

Sonakt man kartejo reizi bija viens no slimajiem sapniem. Es esmu panemta uz kaut kadu sieviesu nometni, kas beigas izradas kaut kada koledza,kura es klustu par karsejmeiteni. Treneris pasaka, ka mees esam viena par daudz komanda un mums pasam jaizdoma ka no vienas jatiek vala. Padzit nevaram,jo no tas skolas dzivs neviens neiziet,kamer nav pabe...

27.07.2009 | _lapsa_

Tā arī notika... Es 5dien aizgāju mājās. Viņš man bija uztaisījis vakariņas. Mēs paēdām. Es atkorķēju Martini Asti, kas mums bija dāvināts uz sālsmaizi...mēs to lēnām izdzērām, saskandinot glāzes... Mēs nerunājām par to, kas bija noticis, neatgādinājām to, kas bija pateikts. 6dien mēs pamodāmies un dzīvojām tālāk ierasto dzīvi - nebija nekādas m...

27.07.2009 | Anita Keisele1

Cilvēki ir kā zīmuļi. Ir sarkani - mīlestības pilni. Ir zili - tie, kuri vienmēr cer un gaida. Ir rozā - nezinu vai ar brillēm vai nē. Dzeltenie parasti smaida kā pavasara saulīte. BET! Ir arī melnie un pelēkie zīmuļi. Melni ir bezjūtīgi egoisti un vienmēr gatavi nodarīt pāri citiem. Tomēr tie pelēkie ir visbriesmīgākie. Tie ir pat pārāk pelēki....

27.07.2009 | Anita Keisele1

Reizēm gribas visu aizmirst...Gribas,lai blakus ir kāds mīļš cilvēciņš,kas lūkotos tikai manī un viņa priekšā es būtu patiesa,jo man būtu tikai viņš un vinam būtu tikai es...Ei!!!Bet man jau.. Bet tik un tā nevajag ticēt brīnumiem,ja mēs nevaram to atļauties..Nevajag ticēt cilvēkiem,kurus tikpat kā nepazīstam...vajag vienkārši baudīt mirkli,nedo...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits