Es zinu kā tas ir-pievērt acis un tīksmināties,ietīties sapņu spilgtajās krāsās,noreibt no laimes,labsajūtā ieelpot tā,lai sajustu vissmalkākās smaržiņas,sajust kaismīgo pasules plūdumu. Re,tas prieks pavisam patiess, dzirkstošās acis stāsta savu stāstu un varbūt vārdi pat nav svarīgi,tikai tās bedrītes lūpu kaktiņos,gribas tikai vizēt un starot...
Cik gan cilvēki ir naivi cerēdami iedot mīlestībai vārdu, arī es esmu mēģinājusi iedot tai vārdu,ielikt to šaurā rāmītī un piekarināt pie sienas, lai papriecātos. Esmu mēģinājusi mīlestību apkarināt ar birkām un piedēvēt tai savas īpašības,bet vai ieguvu vēlamo rezultātu?-Neesmu vairs pārliecināta! Cilvēki murgaini dzenas pakaļ spokam, kuram tic...
šodien sanāca nedaudz atkal papļāpāt ar manu dienvidu latvieti. Dabūju zināt, ka cenas tur ir fantastiskas :D Elizabeth arden 100ml smaržas par 13 eiro :D utt ... BET...labākais - cigaretes, mentola parastās tievās cigaretes 0.65 eur paciņa :D:D:D:D apavu veikalos kurpes visādas par 5 eur, ja pērk virs 20 eur, var izvēlēties jebkuras lētākas par...
Var jau melot sev un teikt, ka viņš ir ideāls un attiecībās viss ir lieliski. Nē, mani kaitina tas, kā viņš ēd, kā viņš čammājas no rīta, kaitina, ka knibina mani nepārtraukti un ka sēž tik daudz pie datora; ka nevar iztikt bez ziņām, ka gudri spriedelē; ka bārstās ar laipnībām un pārspīlē. Nepatīk nerēķināšanās, pārliecība, ka viņš nekad ne par...
Varbuut ir labaak tad...ja taa viss beidzas...pat laika lai atskatiitos nepietiek...Un tu nemaz to negribi...Tas jau nenoziimee ka nekas nav bijis...Ir...tachu shobriid...Nav noziimes....skaistajiem vaardiem...Miiljumam un visam citam....Tagad par to nav jaadomaa...Smaidu..nemitiigi smaidu...un smaida sirsninja...Vai tieshaam iespeejams ka kaads...
Tā kā šodien esmu piecēlusies agrāk nekā parasti, daru visādas lietas, kuras man bija slinkums darīt vakarā un pa dienu. Zinu, ka katru rītu svērties nav jēgas, bet es esmu tā aizrāvusies ar savām formu maiņām, ka sveros pat 5x dienā :D Izrēķināju, ka kopš ziemas kritiskā punkta, kad mistiskā veidā pieņēmos svarā, esmu šobrīd 5.4 kg zem tā. Tad ...
...with each day I love this song more and more, the words are so great and the meaning is so deep, so that's why this MJ's song is my favourite One - Another day has gone I'm still all alone How could this be You're not here with me You never said goodbye Someone tell me why Did you have to go And leave my world so cold You are not alone For I ...
Nu taa, beidzot esmu celja un legaalu automashinas vadishanu :D sodien biju autoskola, mans teorijas pasniedzejs bija shoka, ka es ta esmu "aizkjerusies" jau divus gadus, bet noveleja veiksmi un teica, ka malacis, ka sanemos :) Nesaprotu kadel es ta vilku garuma :D Cilveka slinkums ir viena ellishkjiga lieta. Esmu pec ilgiem laikiem be...
ta sko lasīsiet man šķiet nedaudz padumji, bet es reizēm nonāku pie līdzīgiem secinājumiem darot izdienišķas lietas. pie šī secinājuma es nonācu skatoties veco labu Bridžitas Džounsas dienasgrāmatu .:) Dažreiz kad skatāmies romantiskas filmas mēs jau no sākuma apmēram zinām kas ar ko paliks kopā. Un kad filmas personāžš dara kaut ko pēc mūsu dom...
Ak šausmas...esmu sapratusi, ka palikt Latvijā vairs nav vērts. Sities pa dzīvi kā duraks, strādā trīs darbos, bet nekā, kā mēģini izdzīvot, tā mēģini, kad beidzot varēs vienkārši sākt dzīvot :-/ Pilnīgi rokas nolaižas, visādas šausmīgas domas uzmācas :%27-(