Vakardien, protams, noskatījāmies to filmu līdz galam. un tad notika tas - KAUT KAS! Atkal strīds līdz 3iem naktī :-/ es nesaprotu, kā cilvēks var būt tāds - uzvesties kā bērns, pārspīlēt situācijas tik ļoti, ka manī iestājas ne ta bezspēcība, ne ta izmisums... :s Man ir tik žēl, ka mēs cīnamies nevis par šo attiecību taisnību, bet katrs par sav...
Hello!..pirms neilga laika(4meneshi)izduuru ilgi gaidiito pirsingu naba!..It kaa viss kartiba, dziist ljoti labi,liidz es atziishos godiigi - parbijos! :'-( kada veida, no bumbinjas lidz bumbinjai var pazust ada virs stienisha?!.taada sajuuta ka taa atkapaas!ik pa laikam paveroju ka ta klust mazaka, lidz bridim kad mans pirsings turejas uz mazas...
Esmu jau nomierinājusies un vairs nedomāju par kāzās satikto vīrieti... un mīļotais ar mani normāli sāka sarunāties jau ceturtdien. Pa nedēļu uzradāsmana bijušā drauga (ja tā to var saukt) sieva, kas sāka kārtot attiecības, kas bija pirms 2 gadiem un detaļas jau vairs neaceros, tāpēc vienīgais, ko varēju viņai novēlēt, bija veiksme un izteikt ce...
Pedejas dienas ir bijusas diezgan smagas, bet nezinu no ka rodu iedvesmu, ka ir jacinas :) Sodien skreju cauri tunelim pie stacijas, jo kaveju, bet ieraudziju, ka viena tantina sez un vinas sunene baro mazus kucentinus, nekad nebiju dzive redzejusi, ka mazi kuceni zizh pienu no mammas. Nu itka jau nekas ipash, bet ka tie mazie grustijas un nemas...
Vai como meitenei obligāti jābūt stulbai? "L"? Kāpēc daži domā, ka ja lasu Cosmo, tātad esmu blondīne? manuprāt, arī inteliģenta sieviete brīvajā laikā var palasīt nenopietnu literatūru. tomēr, ja palasa sarunas šeit un blogu, tad es nebrīnos, ka valda uzskats, ka cosmo meitene ir blonda. (t.i. stulba)
Nu ko, esmu laikam atradusi dzīvokli kanārijās. Studio tipa dzīvoklītis, kompleksā ar 2 baseiniem, viens no tiem apsildāmais, terasīte, tīri tāds neko! 400 eiro mēnesī :) Ir ok, pagaidām cena apmierina, bet jāpameklē vēl kaut kas. Sazinājos ar savu latvieti tur-izpalīdzi, lai viņa aiziet apskatās dzīvokli, vai ir ok, vai par tadu ir vērts maksāt...
Dažādu mālu maskas skaistumkopšanā tiek izmantotas jau kopš seniem laikiem un tās ir populāras arī mūsdienās- ne tikai pateicoties to vienkāršajai lietošanai un pagatavošanai, bet arī tādēļ, ka māli spēj lieliski uzlabot ādas veselību un izskatu. ;-) Māli palīdz attīrīt ādas virsējos slāņus, tie veicina asinsriti un normalizē ādas darbību, sašau...
Tagad sezu, kad biletes jau ir nopirktas, un saprotu, ka nemaz TIK slikti jau seit nav. :D Meginu domat pozitivi - siltums, okeans, jaunais gads un ziemassvetki svinot +20 gradu siltuma. Bet no otras puses macas domas virsu par to,ka nav iekrats tik daudz,lai varetu pavisam mierigu sirdi prom braukt. Secinajumi? Jaturpina pardot visu,ko vien ies...
..eh..es varētu to atkārtot visu laiku, ka esmu LAIMĪGA!!! :-) Jo kā gan savādāk var justie sieviete, kura gaida mazulīti un kurai ir bezgala jauks un mīļš vīrietis blakus.. (l) Mēs abi vairs nevaram sagaidīt, kad paies divi mēneši, lai mēs savu enģelīti varētu turēt rokā..Liekas, ka tas laiks velkās..Pamazām sākam gatavoties mazulīša ienākšanai...