Lasītāju blogs

16.07.2009 | aalise

Parasti mēdzu dzert DAUDZ tējas :) (nu kādas 6 krūzes dienā). Bet tādā sutīgā laikā kaut kā īpaši negribās. Tagad dzēru vairāk ūdeni. Un esmu pamanījusi, ka ja iedzeru tasi tējas, tāda enerģijas pieplūde!, acis kā piecas kapeikas :-D uzreiz pamodos ja gribas gulēt. Tātad pie tējas pierod un vairs nepamana tās efektu. Nezinu vai tas ir labi vai s...

16.07.2009 | _lapsa_

Man viss bija - darbs, skola, māsa, par kuru rūpēties, mīļotais, kurš, lai arī bija precējies, manā dzīvē ienesa daudz labā. Un tad man uzrakstīja viņš - kad kopā strādājām, mēs pat praktiski nesarunājāmies, bet te mēs pēkšņi skaipā sēžam caurām naktīm, sarakstamies, sūtam bildes, smejamies..mums ir labi. Es izšķīros no sava mīļotā - precētā - j...

14.07.2009 | kikaxxx

Nezinu ko lai dara.. :/ Biju gatavojusies nemt studiju krediitu,tacu vakar iepazinos ar jaunako informaciju Swedbankas majaslapaa...Kreditu dod tikai,ja ir galvotajs,kurs pelna vsm 200ls pec visu kreditu nomaksas un kuram algu ieskaita Swedbankas kontaa...sviests kkads!Protams,ka tadu nevaru atrast,jo biju gatavojusies pati but galvotaja sev,bet...

14.07.2009 | Ieva20

Sodium Lauryl Sulfate (SLS) un tam līdzīgais Sodium Laureth Sulphate (SLES) tiek ļoti plaši lietoti ikdienas mazgāšanas līdzekļos- šampūnos, dušas želejās, ziepēs, vannas putās, zobu pastās, sejas mazgāšanas līdzekļos un citos putojošos kosmētikas, ķermeņa, sejas un bērnu kopšanas līdzekļos. Abi šie ķīmiskie savienojumi ir spēcīgas putojošas vie...

14.07.2009 | agucsss

Nu tā...šodien tiešām sapratu, ka sievietes ir trakas. 20 pirkt un pārot gribošas meitenes vienuviet bija smieklīgs skats.Domāju arī tiem pārdevējiem,kas strādā dzintariņā, jo tur tirgošanās notiek katru dienu, tikai ar katru nākamo, pircēju un pārdevēju paliek arviem vairāk. :D Tā tik turēt! Domāju, ka cosmo tirdziņa tusiņš sanāks tīri ok :)

13.07.2009 | _lapsa_

AK DIEVS!!! Es tik labi izklaidējos draudzenes kāzās!!! Man tik ļoti gribas visu pierakstīt, lai pārlasot vēlāk atkal ataustu atmiņā viss tas pozitīvais! :) PROTAMS, es atkal sastrīdējos ar mīļoto, protams, viņš flirtēja ar kādu citu, protams...... bet kas gan tas ir salīdzinot ar to, cik labi es atpūtos, kā izklaidējos, izdejojos!! Es tik sen n...

12.07.2009 | agucsss

Nu ko... tikai vakar aizbraucu uz laukiem un šodien esmu jau atpakaļ, bet sajūtas tādas, it kā es tur būtu nodzīvojusies veselu nedēļu. Svaigs gaiss, svaigas ogas, pirtiņa, un jauns mobīlais telefons :D I like holidays (l) (l) (l)

11.07.2009 | sīpola

Vēlējos padalīties arī saviem iespaidiem par veikalu ķemmēšanu uz Galactico lielajām atlaidēm :) Tātad - izstaigāju šodien GC un Molu, noskaņojums-brīvdienīgs. Veikalos drūzma,cilvēki kā bites lidinās ap atlaižu stendiem. A.k.a.Stjuarte iedeva man atlaižu bukletu, tad nu iemetu aci un aidā- pa veikaliem. Labākie pirkumi- Promodā kurpes par 12.90...

10.07.2009 | agucsss

Nu ko, esam aizsakusas jaunu tradiciju, tirgojamies cosmo. Katrai galu gala ir nevajadzigas lietas,kuras kadai citai var but noderigas :) Man prieks, ka lietas, kuras vairs nav vajadzigas vai neder man, sagada prieku kadai citai. Taka perkat vel, man vel ir daudz mantu :D:D:D http://foto.inbox.lv/trushuks3

08.07.2009 | magone

Ir tik patiikami ka liist lietus un laukaa ir silts.. var lekaat pa pelkeem kaa jauniibaa nesaku ka tagad veca juutos bet bij fein..:))

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits