par tēju

16.07.2009, aalise
Parasti mēdzu dzert DAUDZ tējas :) (nu kādas 6 krūzes dienā). Bet tādā sutīgā laikā kaut kā īpaši negribās. Tagad dzēru vairāk ūdeni. Un esmu pamanījusi, ka ja iedzeru tasi tējas, tāda enerģijas pieplūde!, acis kā piecas kapeikas :-D uzreiz pamodos ja gribas gulēt. Tātad pie tējas pierod un vairs nepamana tās efektu. Nezinu vai tas ir labi vai slikti, bet tā ir :)

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man ļoti garšo zaļās tējas...es tās varētu dzert vēl un vēl... :-P Vasarā pat lasīju pati visādas zāļu tējas...taču ar tām es ikdienā neaizraujos, jo kā tu jau teici. Ja viņas daudz dzer tad efektu vairs nejūt. Bet vairums tējām ir ārstnieciskās īpašības... ;-)
01.02.2010 20:55 | saite | Atbildēt

+0
Man no tējas nekad tāds efekts nav bijis. Kādreiz "bērnībā" no kafijas, bet tagad gan viss viens! :-D
16.07.2009 21:39 | saite | Atbildēt

+0
nē nu man it kā gāja runa par to efektu, ka pie tā pierod un vairs nejūt :)
16.07.2009 19:31 | saite | Atbildēt

+0
...es atkal esmu liela kafijas baudītāja... ;-) cenšos sekot līdz, lai nav par daudz un par traku, lai nav, ka acis kubā un sirds auļo... :-D bet nu jā - kafija man ļoooti garšo... (l)
tēju dzeru pēcpusdienā/vakarā :-) bet ja būtu jāizvēlas starp tēju un kafiju, tad vienozīmīgi kafija (l)
16.07.2009 17:36 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits