Cerams, ka būs labi.

24.08.2009, ellen
Jūnija vidū vajadzēja stāties vidusskolā, iestājos un tā nu viss kārtībā. Pēc dažām dienām skolas mājaslapā bija ielikts skolēnu saraksts, ar kuriem būšu vienā klasē. Tajā brīdī sapratu, ka 3 gadus kopā ar viņiem neizturēšu! Lielākā daļa no viņiem bija no paralēlās klases, un jau iepriekšējie 3 gadi bija drausmīgi - skapīšu apzīmēšana, skapīšu lauzšana utt. :-( Tā nu šodien zvanīju uz skolu un teicu, ka vēlos mainīt klasi. Bet tad uzreiz atkal mainās daži priekšmeti utt. Tomēr ceru, ka esmu izdarījusi pareizo izvēli un nenāksies pēc tam nožēlot. :-)

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es arī esmu tā darījusi. Nu, kā bija? Ko domā tagad par savu izvēli?
12.08.2010 19:03 | saite | Atbildēt

+0
Tā jau esmu priecīga, vienīgi tagad vairs nevarēšu mācīties krievu val., bet nu gan jau kaut kā. :)
30.08.2009 00:46 | saite | Atbildēt

+0
es Tavā vietā darītu tieši tā pat! ;-)
kāda jēga mocīties ar nepatīkamiem klases biedriem,ja vari mācīties kopā ar normāliem cilvēkiem? :-)
28.08.2009 04:07 | saite | Atbildēt

+0
Paldies liels par uzmundrinājumu. :)
Tagad jau gribās satikt jaunos klasesbiedrus :)
Pie tam vēl uzzināju, ka būs viena ļoti forša klases audzinātāja, kuru jau sen pazīstu :)
25.08.2009 02:43 | saite | Atbildēt

+0
tb nenozeloju :-D
25.08.2009 02:04 | saite | Atbildēt

+0
Es savā laikā izdarīju tieši tāpat ,un ja godīgi tad nenožēlojumu :-)
25.08.2009 02:04 | saite | Atbildēt

+0
Paldies, ka atbalstīji, jo visu laiku māc šaubas vai neesmu kļūdījusies. Bet tad sapratu - vai būs labi vai nē, bet vismaz nenožēlošu, ka neesmu neko darījusi. :)
24.08.2009 19:47 | saite | Atbildēt

+0
īstenībā ir diezgan daudz kas no klasesbiedriem atkarīgs. Malacis, manuprāt, izdarīji pareizo izvēli.:) Lai veicas!
24.08.2009 17:57 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)