24.08.2009.

24.08.2009, agucsss
Sen kaut kā nekas nav rakstīts. Šodien nu jau ir palicis mazāk kā mēnesis līdz braukšanai uz dienvidiem. Sajūtas divejādas - gribās ātrāk siltumu, sauļoties, mainīt vidi, bet no otras puses...pamest savu iemīlēto rutīnu ir visai smagi. Palīdz sevis mierināšana ar domu - ja nebūs forši, vienmēr varu atgriezties. Būs viss labi! :)

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
hellish - nu nesabiedē Burkāniņu ar savu intuīciju! :D Bet ja nopietni, tad, domājot par jums, meitenes, atcerējos, ko man viens gudrs pasniedzējs reiz novēlēja - vienmēr un visur rīkojies saskaņā ar sevi! to pašu novēlu arī Jums - ja rīkosieties saskaņā ar sevi (nevis tāpēc, ka tā vajag, vai tāpēc, ak citi tā saka), tad būs sirdsmiers! Un kad ir sirdsmiers, tad sasniegt un izdarīt var daudz vairāk, nekā, kad tā nav! :) Lai veicas!
24.08.2009 14:47 | saite | Atbildēt

+0
nu vispār jau daudz kas sliktāks var notikt, nekā šeit... :-D :-D :-D
24.08.2009 14:06 | saite | Atbildēt

+0
ai nu ko tu ar savām intuīcijām :D kas tur slikts var notikt, es domāju sliktāks nekā šeit? :D Man ir žēl savu suni atstāt un man ir bail,ka viņa mani nepazīs, kad atbraukšu atpakaļ :D Paldies sunci un musliii :)
24.08.2009 14:03 | saite | Atbildēt

+0
Šīs bailes ir tikai dabiskas. ;-) Lai Jums veicas meitenes. (l)
24.08.2009 13:39 | saite | Atbildēt

+0
man šonakt kaut kāda šausmīgi slikta intuīcija mocīja, ka nevajag braukt.. var jau būt, ka tas tāpēc, ka tik drīz jābrauc.. bet tā sajūta ir tiešām briesmīga:(
24.08.2009 13:33 | saite | Atbildēt

+0
vienmēr pastāvēs divas iespējas - darīt vai nedarīt! Nedarot, Tu nekad neuzzināsi, kā būtu bijis darot! Un ja Tev nepatiks izdarītais, Tu varēsi atkal kaut ko citu darīt vai nedarīt, utt. Un tā visu laiku! :D Es vados pēc principa - labāk izdarīt un nožēlot (to, ko izdarīji), nekā neizdarīt un tāpat nožēlot (bet šoreiz jau to, ko neizdarīji!) :D
24.08.2009 13:12 | saite | Atbildēt

+0
Tas jau skaidrs :) Ar ceļošanu esmu uz tu un man patīk, bet šoreiz tas ir citādāk, tādēļ uztraukums ir :)
24.08.2009 12:49 | saite | Atbildēt

+0
Ieazīsi jaunu vidi,jaunus cilvēkus,iespējams pat mainīsi skatījumu uz dzīvi savādāku,dažkārt tieši šis ir nepieciešams ! 8-)
24.08.2009 11:31 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)