18.09.2009.

18.09.2009, agucsss
Šodien bija mana gandrīz no jauna pirmā pieredze braukšanā ar automātu :D Sākumā domāju kā var vispār ar kaut ko tādu pabraukt, bet uz beigām, it īpaši sastrēgumā domāju - ak, cik lieliski! :D Un tā radās ideja, ka manai mašīnai jābūt automātam :D Pašlaik joprojām pārkrāmēju koferus un ar katru reizi apģērbu kļūst arvien mazāk un mazāk :D Tēvs saka, ka šturnts ar visu, to sapirkšos uz vietas, bet man ir tik žēl atstāt kādu no savām kleitiņām, biksēm, kurpēm utt :D Ir palikušas tikai 2 dienas Latvijā, tad smaga diennakts un hola Las Americas! Un 5592 km attālumā no mājām gulēšu un sauļošos okeāna krasta, juhū!!!!

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
un,kas vinjai buutu jaazeelojas par visu,kas tagad LV notiek,cik loti tas pietruuks???nu sviests,meitenes!dziive ir jaizbauda nevis jaaseez visu laiku vienaa vietaa un jaapiikst,cik valdiiba un viss paareejais stulbs :-D es varu tikai noveeleet veiksmi ;-)
19.09.2009 19:42 | saite | Atbildēt

+0
Nu piedod, neesmu no cosmo tipiskajām čīkstētājām par attiecībām :D man ar attiecībām viss ir vislabākajā kārtībā, tādēļ arī man nav par ko uztraukties. Loģiski, ka draugs negrib, lai es braucu. Bet tā kā nākamgad mēs plānojam ārpus DZIMTENES (:D) doties kopā, nav jau tik traki. Man arī tupēt šeit, neko nedarīt un gaidīt viņu ir kaut kā stulbi. Iemācīšos valodu utt ;)
Un kas tev pret manām lupatām? :D Man patīk manas lupatas, tādēļ cik gribēšu, tik vārīšos :D
19.09.2009 12:58 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Jā, mazliet savādi liekas, ka tu tā vienkārši vari pamest draugu - cilvēku, kuri, domājams, ka mīli.. un ne vārda par to, cik žēl un tā tālāk. Tikai par savām lupatām malies. :-P Lai kā būtu, veiksmi! Es arī gribētu būt tavā vietā, bet ir lietas, kas mani attur. :-/
19.09.2009 02:13 | saite | Atbildēt

+0
Cik Tev gadu, ja nav noslēpums un cik ilgu laiku esi kopā ar savu draugu? Vienkārši interesē, jo es ar savu Mīļoto esmu jau gandrīz gadu. Biju aizbraukusi ārpus Latvijas uz diviem mēnešiem, jo Lv ir krīze un grūti ar darbiņiem. Gribēju atkal braukt, bet draugs negrib. Iznāk tā, ka esmu bez maz vai tā kā nostādīta izvēles priekšā- vai nu mīlestība vai nauda.. :(
19.09.2009 01:39 | saite | Atbildēt

+0
Ehh, nezinu, es pati nesaprotu kādēļ man nav žēl :D Ir jau nedaudz grūti iztēloties, ka turpmākos 3 mēnešus ar draugu varēšu sarunāties tikai skype :D Un redzēšu viņu savā mazajā portatīvā ekrāniņā :D Bet nu kaut kā jau ir jākustās! Cik tad var te tupēt bez nekā ? :) Es gan nebraucu tur pēc miljoniem, bet gribu gan atpūsties no šejienes, iemācīties valodu, gūt pieredzi utt... :) Ja nepatiks vai būs pārāk grūti, vienmēr jau mājās kāds gaidīs :)
Man sāp sirds par to, ka man šeit laikam tomēr būs jāatstāj kādas no visām smaržām, jo man vienkārši nav vietas visam, ko gribu ņemt :D
19.09.2009 01:29 | saite | Atbildēt

+0
un tev nemaz, nemaz nav smeldze sirdī..? par tiem to, kas paliek šeit?!
lasot tavus blogus tu priecājies, ka tiksi prom! bet varbūt to otru pusi vienkārši neraksti/neatklāj publiski
protams, nevajag jau čikstēt! un droši vien no pozitīvās domāšanas vieglāk gan tev, gan tuviniekiem ;-) izbaudi kārtīgi šīs divas dienas :-)
19.09.2009 00:08 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits