Mājas drēbes.

26.09.2009, lonely_girl
Kurš teicis, ka mājas drēbes nav svarīgas? Tās ir manas dzīves mīļākais apģērbs, kas izskatās ļoti jocīgi un ir bezgala ērtas. Un šodien es iegriezīšos second hand veikalā, lai nopirktu sev lielu, mīkstu t-kreklu. Pēc tam došos uz veikalu, lai nopirktu sev krāsas baloniņu. Man jau ir uztaisīti šabloni, manas mājas drēbes tagad iegūs manu slēptāko raksturu - uz tām uzpūtīšu sava tīņu varoņa vārdu un smieklīgu uzrakstu :-D . Un kas gan tur slikts, mana ģimene taču to jau sen zina un no mājas ar šīm drēbēm iziet netaisos. Mājas drēbes, TIK ļoti manas.

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Ehh... man ļoti mīļi ir lieli balti krekli kurus uzvelkot nav vajadzīgas ne bikses, ne šorti :)
30.09.2009 23:16 | saite | Atbildēt

+0
nu redz es dzīvoju ar vīru un man arī svarīgi labi izskatīties un galvenais seksīgi ;-) :-D
26.09.2009 23:00 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Parasti cilvēki mājas drēbēs nenotriec lielu naudu utt., piešķirot šim apģērbam otršķirīgu t.i. nesvarīgu lomu. Tā kā es dzīvoju ar vecākiem, nez vai viņiem interesē, vai es mājās izskatos seksīgi vai neizskatos. :-D Un ziniet ko - šodien pārliecinājos, ka ar parasto krāsas baloniņu drēbes nevar nokrāsot. Lai cik arī jocīgi man tas neliktos, krāsa vinkārši iztek cauri apģērbam, atstājot nenozīmīgu krāsas ēnu :-/ Bet toties nokrāsoju savu mp3 pleijeri.
26.09.2009 22:56 | saite | Atbildēt

+0
lightblue, vot man arī sagribējās getras, eju iekarot e-bay :-D
26.09.2009 20:43 | saite | Atbildēt

+0
un vaitad kāds ir teicis, ka mājas drēbes nav svarīgas? :-D
26.09.2009 17:29 | saite | Atbildēt

+0
es mājās parasti staigāju getrās un minīšos, man tā ērti un seksīgi arī :-D agrāk vilku trennūzenes bet apnika :-D
26.09.2009 16:58 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits