aizņemta meitene.

16.11.2009, Ginge
nu tā kā es biju slimnīcā,tieši šajās dienās ieraudziju kuri cilvēki ir tie uz kuriem varu paļauties,kuri ir te priekš manis pat tad kad esu nožēlojama,nekur nederīga. un šajād dienās ieraudziju ,ka varu paļauties uz puisi par kuru nesen stāstiju. viņš bija tas kurš visu dienu pat darba atrodoties nemitīgi man raxtija sms tikai tapec,lai es neskumtu,lai man butu vieglak tikt pāri grūtajam laikam. pa taisno no darba burtiski skrēja uz slimnicu lai paspētu uz ''apciemotāju-laiku''. un palika studu pec tam kad isteniba apmekletaju laiks jau bija beidzies. vinsh burtiski tika sviests laukā. vakar vins mani atnāca apciemot,apraudzit uz mājam,jo zina ka es vel nedeļu nedrikstu kustēties. un vakar bija tā diena ,kurā mēs noskaidrojām ,ka tagad varam viens otru saukt par ''girlfriend and boyfriend''. cheeky* tagad oficiali ir aizņemta meitene. kā mēs nonācām lidz šij sarunai? sakam runāt par atvaļinajumiem,un viņš teica,ka jau tagad sakot planot holidayus kopa ar mani,tad vinsh prasija vai tas nav biedjoshi,nedaudz divaini,jo tas ir diezgan atri. atbildeju,ka nē,jo ari es jau par tadu lietu biju aizdomajusies. bija neilgs klusuma mirklis viņš pavaicāja kā es viņu saucu kad kadam stastu par viņu. teicu ka ''puisis ar ko satiekos'' bet man nebutu nekas preti pret ''puisis'' . nu taa nu nonacam pie lemuma ,ka ir laiks . :) p.s. jauku Jums vakaru (l) (l)

Komentāri [14]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
nu super,ka Jums tur viss taa ievirziijies,ka esat paaris;)..redz..kjerot mirkli,var nokjert arii ko lielisku:))))
24.11.2009 15:55 | saite | Atbildēt

+0
italija90- es galigi to neuztveeru kaa parmetumu,varbut atbilde lika taa domaat. tieshaam nee. vnk Tu man liki piedomat pie taa par ko pati ik pa laikam aizdomaajos,ka lai arii sikums,nav smuki sleep. godigi sakot es pat neslepju vnk nav sanacis laika pateikt. ja vinsh butu ar mani istabaa kad raxtitu un vinjsh man pajautatu ''ko tu tur raxti'' 100punkt ka es pateiktu :-) jup jup un maneejais ir svaarkotais puisis :-D (l)
17.11.2009 20:44 | saite | Atbildēt

+0
manā komentārā nebija ne pārmatumi, nekas. arī nedomāju, ka tev viņam tas obligāti jāatklāj :-D Tieši uzrakstot komemtāru atcerējos, ka tavējais no vietas, kur vīrieši staigā svārkos, un ka iespējamība maza :-) :-)
17.11.2009 20:37 | saite | Atbildēt

+0
Emerii- pie gramatikas nemaz nedomaaju piestradat. raxtu impulsīvi,kas uz sirds. gramatika ir pedeejais par ko domaju,to var redzet bet mani tas neuztrauc. bet paldies par viedokli. ;-) Italija90- iespejamiba loti maza. manejais Mr ir no Skotijas. un tiešam man neliekas ,ka viņam butu kas iebilstams. zinu zinu sakumā man vajadzeja paprasit pašam Mr vai drikstu iesaistit viņu savos blogos un tikai tad raxtīt,bet man tiešam neliekas,ka viņam bus kas iebilstams. bet nu apsolos tuvākajā laikā viņam pastastīt par savu ''netīro'' noslēpumiņu.
paldies par viedokli. :-) :-) :-)
17.11.2009 20:34 | saite | Atbildēt

+0
Protams, tas ir forši, ka liec savas bildes, interesantāk lasīt, tikai vakar iedomājos,smieklīgi būtu ja kāda atpazītu tavu draugu (māsa, ex-draudzene, mamma vai kāda cita) un pastāstītu viņam, laigan ticu, ka rezultātā nekas slikts nebūtu :-D 8-) Raksti vēl (l)
17.11.2009 20:26 | saite | Atbildēt

+0
Tik pie gramatikas vēl varētu nedaudz piestrādāt ;-)
17.11.2009 20:23 | saite | Atbildēt

+0
sunce- kā Jau teicu ņam ņam to patiešam ir ļoti patikami dzirdēt. tagad ir motivācija raxtīt nākamos blogus un tas ka Tev patik ka lieku savas bildes klāt,tagad zinu,ka turpināšu to arī turpmāk. liels liels paldies (l)
17.11.2009 18:55 | saite | Atbildēt

+0
simpātisks puisēns! :D Jūs labi izskataties kopā! Lai viss izdodas! :) Ak jā, un piekritīšu ņam ņam - man arī patīk Tavi blogi - it īpaši tas, ka Tu pati savas bildes liec klāt! Tad tas viss stāstījums arī ieņem tādu ļoti personisku apveidu, nevis kaut kādu virtuālu realitāti! :) Pasmaidīju!!! ;)
17.11.2009 18:35 | saite | Atbildēt

+0
čepīte->ir ir forši, es to pašu saku. tagad neskatoties uz to ka esu slime smaidiņš tikunta manā sejā ik pa laikam parādās. liels paldies par feinajiem vārdiem :-) (l) līdere-> Love is in the air
Everywhere I look around
Love is in the air
Every sight and every sound (l) (l) Ņam Ņam-> aww- tik forši ko tādu dzirdēt. Tiešām paldies.
Par Mr viņš bija ''S.W.A.T'' ķipa jā laikam kkadi slepenie aģenti skaitoties. esot filma,bet tā kā es nesu redzējusi īsti paskaidrot nemācēšu. :-D
par Mr- veiksme vienmer noder. tapec jau atkal-paldies Tev sirsniņ.
17.11.2009 18:16 | saite | Atbildēt

+0
man ļoti patīk Tavas dienasgrāmatas - tādas vienkāršas un foršas. :-) Lai veicas ar Mr ....! (nezinu, kas viņš tajā ballītē bija..slepenais aģents? :-D :-D ) (l)
17.11.2009 18:02 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!