Mode.

Nu tā. Ko jūs domājat par jaunākajām tendencēm modē. Es domāj kapēc viss atgriežas no agrākajiem laikiem un tikai kaut kas tiek mainīts?! Vai tiešām mūsu laika dizaineriem un cilvēkiem pietrūka fantāzijas? Es negribu kosmisku apģērbu, bet vai tiešām tik grūti izdomāt ko jaunu...?!

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
To *missy Varbuut padaliisies ar adresi?
man aizdoma ka esi iegaadaajusi veiksmiigu kjiinieshu pakaljdarinaajumu... :)
amerikaa veikalos vinjaam pat cena saakaas no 50-70$
18.11.2009 16:59 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
18.11.2009 16:55 | saite | Atbildēt

+0
tās kurpes no fancy.lv ir pasūtītas no vienas citas i-neta adreses, kur viņas visas maksā no 10 - 20$.
18.11.2009 14:59 | saite | Atbildēt

+0
nebuut ne, ir arii shikais retro un latvijaa ariii ir iveikali kur ir normaala prece, par to gan katram pasham spriest...
reku piem retro apavu seerija ir ok uz teaatriem utt, pat shiki un izskataas daargi un nav outlet: http://www.fancy.lv/catalog/?catid=121&pid=115
:-P :-P :-P
18.11.2009 02:03 | saite | Atbildēt

+0
nedomāju, ka mode stāv uz vietas. tā mainās līdzi laikmetam. un viss jaunais ir labi aizmirsts vecais! ;) To dreamgirlme -> esmu pamanījusi, ka Latvijā tiešām tā ir un tieši šā iemesla dēļ pati vairākus gadus vairs LV veikalos neiepērkos.. žēl, ka tā, bet LV tiešām ir vieta, uz kuru sūta pārsvarā tiaki citu valstu pārpalikumus..
18.11.2009 00:20 | saite | Atbildēt

+0
Izdoma pati kaut ko jaunu! ;-) sakombinē kaut ko satriecošu un varbut bus jauns modes bļāviens. :-P
18.11.2009 00:14 | saite | Atbildēt

+0
nu jā, bet nesen apstaigāju veikalus un secināju, ka nekā jauna nav. veikalos pardot lietas, kuras jau pagaišsezon vai pagaišgad pārdeva. nekas jauns?! pilīgi stāvam uz vietas.
17.11.2009 22:03 | saite | Atbildēt

+0
Nav jau teikts, ka modē visu laiku jābūt kaut kam jaunam un nebijušam.
17.11.2009 20:58 | saite | Atbildēt

+0
nu tikpat labi mēs varetu uzdt jautājumu-kāpēc mēs veljoprojām,tāpat kā pirms 100 gadiem dzivojam mājās ? vai tiešām izdomāt ko jaunu? bet redzi mājas kuras būvē mūsdienās ir balstitas uz tiem pašiem principiem,ka pirms vairākiem gadiem,tikai tagad tās ceļ modernākas,praktiskākas(dažreiz tieši otrādi nepraktiskākas) tāpat kā mode- modē patur ''pamata elementu'' bet attīsta tā izskatu,praktiskumu. ja paņemsim legginsus no laikiem kad viņi sāka paradities modē,un mūsdienu- atšķirība būs acīm redzama. tāpat ar visām korsetēm- kadreiz korsetes bija lai koriģetu augumu tagad mēs tās velkājam kā daļu no vakartērpa...
17.11.2009 20:56 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!