pat es vairs nezinu ko darīt... :/

15.12.2009, veneranda112
zinu jau zinu citiem vrb tā nebūtu nekāda problēma bet man ir sajuta kadrīz sajukšu prātā ja neradīšu kādu risinājumu.... stāsts ir tāds.... ir 4 vīrieši... 1. mana 1mā mīlestība kuru īstenībā mīlu vēl jo projām, kā nav gājis vairākas reizes esam šķirušies tad atkal sagājuši kopā, tgd jau 10 mēnešus kā esam šķirušies bet tas nenozīmē ka tas ir tā pavisam- katru mēnesi satiekamies, ir sanākušas vairākkārtējas tuvākas attiecības arī šo mēnešu laikā - un protams, aizmirsuši viens otru neesam nepavisam...vēl vairāk...saņēmu vēstuli-tik skaistu vēstuli kurā viņš saka ka atkal esmu sagrozījusi viņa galvu utt...ka esmu mainījusies un arī viņš ir manījies... (l) 2. kāds cits, kas vien ar balss tembru liek manai sirdij mazliet straujāk pukstēt..un tas acu skatiens.... (l) bet tur nekas nevar sanākt jo mani sievietes instinkti jūt ka viņu neintreseju tā pavisam un īsti 3.vīrietis ar pagātni vai bagāžu ka lai to nosauc :-D bija gatavs nonest man zvaigznes no debesīm bet tad 1nā dienā vienkārši pazuda no mans dzīves bez kādiem paskaidrojumiem, bet es velarvien tā īsti nespēju viņu aizmirst (l) 4. mans labākais draugs....vienmēr blakus man, varu paļauties uz viņu..gluži kā brālis, vai mīļotais cilvēks...un tas jau arī rada šīs neskaidrības- es zinu ka mīlu viņu tikai pati nezinu vai kā brāli vai kā vīrieti...un viņš ir kategoriski pret manu 1mo mīlestību un pārējiem maniem nosauktajiem vīriešiem... un problēma ir tur ka es nezinu kā lai tiek ārā no no šis problēmas...ko izvēlēties, kam ticēt... paldies ka izlasījāt, jo tiešām gari sanāca, bet īsāk nekādīgi nevarēja! :)

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
veneranda112, mīļā sirds.. padomus dot ir diezgan bezjēdzīgi. jo mums katram ir savas izjūtas, sava pieredze un savs skatījums.. un neviens labāk neizprot Tavu situāciju par Tevi pašu..
tomēr tāds vispārīgs skatījums no malas un no manas puses būtu - lai tie pirmie trīs iet savās gaitās. bet tas ceturtais lai arī paliek tāds kāds ir.. labākais draugs.. no manas personīgās pieredzes.. bija man labākais draugs.. vienā apjukuma brīdī sagājām kopā. un jau gandrīz gadu kā esam šķīrušies un arī kontakts zudis. jāmēģina atšķirt, kas ir draudzība un kas ir mīlestība..
tāpēc es Tev ieteiktu sagaidīt vēl kādu 5.vīrieti! :-) Turies!
16.12.2009 21:19 | saite | Atbildēt

+0
patiesiiba man ir nedaudz lidziga situaacija,bet vinji ir 3 un neviens nekur nav pazudis vai aizlaidies!
arii mana 1maa milestiba,ar kuru jau nesmu kopaa 2vus gadus,bet tiekamies,ir tuvas attiecibas,un abi zinam ko jutam un velamies visu atsakt,tikkai esam parak principiali,jo ilgs laiks pagajis un katram no mums ir bijushas citas dziwes,tas ari visu to bremze!...
tagad esmu arzemes kur iepazinos ar tagadejo draugu,ar kuru ir labs sex un pat nezinu kas vairak,varbut taada attieksme kas man pietruka attiecibas ar lielisko!...
bet Lv ir vel viens puisis ar kuru pavadiju vien paaris deekainas nedeeljas,bet tur kkas bija un dzirksteliite pazibeeja,vinjsh ir tas kur palicis kaa neatbildets jautajums,jo kas zin kaa butu bijis!...kontakteejamies un starp mums abiem,kkas ir,bet vai kas vairak kaa sex? (t)
bet tavaa gadijuma domaju,ka butu verts apstities kas petiesham Tev ir blakus ;-)
proti Tavs labakais draugs,jo tieshi tur taa saals ka abi esat mainijushies ar 1mo milestiibu un tas vairs nebuus tas un laiks dara sawu,taapat kaa es to apzinos :-( ta ir lieta ko atpakalj neatgrieziisi,par kuru vajadzeja domat atrak!...
LAI VEICAS!
15.12.2009 17:22 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Kom on. Neviens cits tava vieta neizdomas pareizakn bet vispar pati teicin ka esi izlemusi.
Bet es iesaku domat ar galvu, jo galugala jaizverte savas prioritates. :-)
15.12.2009 14:50 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits